lauantai 21. syyskuuta 2013

Saint George & Going Platinum

2191


2192

En olekkaan pääsyt vähän aikaan postaamaan  uusia kynsiä! Töitä on ollut aika paljon ja muutenkin olen ollut menossa :) On tässä pari vastoinkäymistäkin ollut, yksi kynsi katkesi oikein kunnolla ja viimeksi kun yritin saada jotain kynsiä aikaiseksi sähköt katkesivat heti kun olin aloittamassa leimauksen :D No joo, itse asiaan eli näihin kynsiin. Oli tosiaan kiire kun nämä tein, ja siksi siistiminenkin jäi vähän huolimattomaksi. Meinasin jo jättää nämä julkaisematta mutta tykkään näistä niin paljon että onhan nämä esiteltävä vaikkei siisteimmät olekkaan :D 

Tämä oli minulle aivan ensimmäinen kokemus A-Englandista, jota muut ovat kovasti kehuneet. Ostin Saint Georgen Adeninasta jo jonkin aikaa sitten. Sudissa oli pientä vikaa jonka kanssa olisi kyllä pärjännyt, mutta tottakai täyden hinnan maksaneena haluan virheettömän tuotteen :D Laitoinkin siitä sitten suoraan A-Englandille viestiä ja sain uuden sudin :) Saint George oli mielestäni vähän paksua eikä kynsinauhojen reunoista ollut kovin helppo saada siistejä. Kuitenkin tässä on vain YKSI kerros lakkaa! Oikein kaunis lakka ja leimaakin hyvin :)

Pääsin myös leimoissa kokeilemaan minulle aivan uuden merkin laattaa. Kyseessä siis MoYou, josta tilasin yhteensä neljä laattaa, saapuivat muuten vajaassa viikossa vaikka välissä oli viikonloppu! Merkin sivut tekivät minuun vaikutuksen selkeydellään ja tyylikkyydellään sekä tietysti upealla laattavalikoimallaan... Kesti todella kauan valita omani :D Stamperina käytin ihan perus Konadin stamperia. Ainakin tämä kuvio toimi uskomattoman hyvin vaikka olinkin kiireessä :) 

Orly Nail Defense
A-England - Saint George (1 coat)
Wet n Wild - Going Platinum (2 coats, accent nails)
Stampings: MoYou Pro Collection 05 & A-England Saint George
Poshé topcoat

6 kommenttia:

  1. Saint George on yksi lempilakoistani, se on aivan uskomattoman kaunis :) ja nuo laatat....NIIN ostoslistalla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tuo holo tuo siihen jotain sellaista upeaa syvyyttä! :) Tekis vielä mieli itsekin käydä hamstraamassa pari laattaa lisää mutta ehkä yritän pärjätä näillä vähän aikaa :D

      Poista
  2. Saint Georgea olen ihastellut monessa blogissa ja odotan päivää jolloin vihdoin omistan sen :D
    Nuo leimat ovat kivan näköiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saint george on jo aika must have :) kannattaa hankkia!

      Poista
  3. Toooosi kauniit kynnet!! Saint George jo itsessään on ihana lakka, mutta tuo kultapohjainen riikinkukkokynsi kruunaa kyllä kaiken! Mulla on kans tuo MoYoun laatta, ja tilasin sen ensisijaisti just tuon ihanan sulkakuvion takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Alunperin tarkoitus oli leimata georgen päälle hopealla sama kuvio, mutta mun mielestä tämä näyttikin paljon paremmalta näin :D sama juttu täällä tuon laatan kanssa, se krokokin on tosi hyvän näköinen ja toki muutkin kuviot :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)