tiistai 30. huhtikuuta 2013

April 2013

Tämän kuun ostokset/ What I bought this month:

3041


Nubar Black Polka Dot Ebay: Ostin tämän koska halusin kokeilla saisinko itse kerrostettua sandwich-tyylillä samanlaisia lakkoja kuin vaikka Illamasquan Speckled-lakat :P
Nfu Oh 51 Pretty.fi: Tämä on ollut mun ostoslistalla jo kauan, ja nyt sain sen vihdoin hommattua. Asiaan saattoi vaikuttaa se että luin jostain että Opal sarjaa ei enään tehdä. En tiedä onko totta vai ei mutta halusin joka tapauksessa omani vieläkun sitä saa :)
Orly Halleys Comet Ebay: Kai tämä nyt piti ostaa kun sai alle kympillä :)
Orly Nail Defense Ebay

3043

China Glaze: Keep Calm, Paint On, Icicle, Glistening Snow Ebay


3044

Models Own Tropical Sun Fb kynsikoristekirppis: Ensimmäinen ostokseni Facebookin kynsikoristekirppikseltä. Oon jo kauan halunnut tätä lakkaa enkä kuvitellut saavani sitä kohtuuhinnalla, mutta kävi tuuri :)
Sally Hansen Lava Citymarket: Tästä ei varmaan lakasta tekemäni postauksen jälkeen tarvitse sanoa mitään.. :)
China Glaze Strawberry Fields Ebay
China Glaze I'm Whit The Lifeguard Ebay


3042

Essie In the Cab-ana Ebay
Essie Olé Caliente Ebay
Color Club Jackie Oh! Ebay: Etsin sitä täydellistä neonpinkkiä ja päädyin tähän. Näyttää tikulla ja pullossa todella lupaavalta vaikka en vielä ole päässyt kokeilemaan :) Kuva on tosi huono.


3045
Color Club Over The Moon Ebay
Color Club Beyond Ebay
China Glaze Lubu Heels Ebay

Myönnän että tässä kuussa tuli ostettua vähän turhan paljon uusia lakkoja :p Mutta nämähän on kaikki ihan tarpeellisia :D Ensi kuussa sitten koitetaan selvitä vähemmällä, mutta wishlistiinkin on kertynyt taas muutamia lakkoja..

Wishlist

China Glaze
Sun Of a Beach
That's Shore Bright
Shell-O tai joku muu punaisen sävyinen jelly
Pink Rox-e
Sunday Funday
Surfin For Boys

Jessica
Banana Peel

OPI
Solitaire
My Very First Knockwurst

Essie
First Timer

Zoya
Blaze

Mulla ei nyt taida olla muuta sanottavaa blogista, kuin se että haluaisin parantaa kuvieni laatua. Seuraava projekti siis varmaan jonkinnäköisen Lightboxin rakentaminen!

Kiitos kaikille lukijoilleni tästäkin kuukaudesta ja hauskaa vappua!

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Glistening Snow

2941gs


2942gs


2943gs


Glistening Snow on upea hopea glitterlakka China Glazen viime vuoden joulukokoelmasta. Mä olin vähän myöhässä tämän hankkimisen kanssa ja jouduinkin maksamaan tästä yli kympin, mitä en yleensä China Glazen uudempien kokoelmien lakoista maksaisi. Se oli kuitenkin pakko saada, ja onhan se kaunis auringossa :) Tällaiset glitterlakat on myös tosi nopeita kuivumaan, eikä tää mun mielestä tarvitse koristeitakaan ollakseen näyttävä. Siistimään en tätä ruvennut ollenkaan, mutta eihän tällaisten lakkojen kanssa pienet virheet haittaakaan yhtä paljoa kuin esim. cremejen kanssa. Mulla tällaiset glitterlakat ei kuitenkaan kestä kovin  kauaa kynsillä(alle24h), vaan lähtevät lohkeamaan kulmista :/ Oisko jollain jotain vinkkejä miten pysyisivät kauemmin?

CND Stickey
China Glaze - Glistening Snow (2 coats)
Seche Vite (2 coats)

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lava

2641lava

2642lava

2643lava

Mä en tosiaan tiedä miksi ostin tämän vasta eilen.. Etsin tätä Anttilasta enkä löytänyt, mutta onneksi lähicittarista löytyi. Kymppi on mun mielestä aika kallis hinta 10 millistä, mutta tästä jos jostain lakasta sen maksan. Se on upea. Mä tykkään tästä TOSI paljon. Ekaa kertaa mietin tosissaan backup bottlen hankkimista. En olisi uskonut tykkääväni tästä näin paljon, mutta mun mielestä tämä on miljoona kertaa kauniimpi livenä kuin missään swatcheissa :) Suosittelen kaikille.

CND Stickey
Sally Hansen - Lustre Shine Lava (3 coats)
Seche Vite

tiistai 23. huhtikuuta 2013

9.0.2.1. Orange

2341o


2342o

Tämä lakka on hankittu Seppälän loppuunmyynnistä -70% alennuksella, ja kyllä kannatti ostaa. Ajattelin että tämä voisi olla melkein dupe Zoyan Tanzylle, sitä en tiedä varmaksi mutta on se upea kuitenkin :) Jonkinlaiseen peittävyyteen vaadittiin kolme kerrosta, mutta en mä tältä muuta odottanutkaan. Mua ei yleensäkkään haittaa se kolmen kerroksen lakkailu minkään lakan kanssa. Fimot ei varmaan pysy kauaa kun en niitä tuon paremmin saa paikoilleen. Jokatapauksessa tykkään näistä paljon ! :)

Essie Grow Stronger
Wet n Wild - 9.0.2.1. Orange (3 coats)
fimos from Ebay
Inm Out the Door

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Olé Caliente

1941ole

Olé Caliente on odottamaton lakkaihastus. Googlailin Navigate Her:stä swatcheja, kun tämä samassa kokoelmassa ollut lakka jäi mieleeni. Enpä sitä saanut mielestä pois joten pitihän se hankkia :) Oikeastaan kaikkialla sanottiin tämän levittyvän kuin unelma, mutta ei se mun mielestä mitenkään erityisen helppo ollut levittää. Uskon kuitenkin että tähän vaikutti lähinnä mun asenne ja turhautuminen noihin katkenneisiin kynsiin. Siistimisessä oli vähän vaikeuksia mutta siitäkin syytän lähinnä itseäni ja huolimatonta lakkausta, varsinkin kuvassa olevissa oikean käden kynsissä. 

Mulla on kai jonkinlainen kynsimasennus nyt, mutta ei niinkään lakkaamisen suhteen. Huvittaisi kyllä lakata kynsiä ja ideoitakin on, mutta mua ahdistaa nuo katkenneet kynnet.. Niiden lakkaaminen on mun mielestä ihan kamalaa. Vasemmassa kädessä on edelleen tuo nimetön ihan nysä, tosin nyt olen jo saanut viilattua liuskoittuneet osiot jotenkin pois. En myöskään osaa oikeasta kädestä ottaa kovin hyviä kuvia ja se ärsyttää. Palaillaan toivottavasti ensi kerralla parempien fiilisten ja kuvien kera! Ainakin on tosi kivoja uusia lakkoja odottamassa pääsyä kynsille :)

Essie Grow Stronger
Essie - Olé Caliente (2 coats)
Inm Out the Door


maanantai 15. huhtikuuta 2013

True Blue

154tb
So my nail broke..


154tb2
And from other hand too. Great.


Eli kummastakin kädestä katkesi yksi kynsi oikein kunnolla. Ei kiva. Mutta ei kai tässä auta kun ootella.. Kynsinauhatkin aika karussa kunnossa kun on ollut vähän muuta mietittävää, kuten extempore reissu Helsinkiin.

True Bluen löysin joskus jo edesmenneen lähiseppälän alesta 50 sentillä, ei paha! Muuten hyvä lakka mutta mulla ainakin oli vaikeuksia siistiä tätä. Leimauslakkana Flormar DC05, ei kovin peittävä leimauksissa mutta näyttää kivalta. Kuvio on uudesta laatastani, joka kuuluu Bundle Monstereiden 2011 vuoden kokoelmaan. Toivoin kokokynsien kuvioiden olevan uudemmissa BM-laatoissa paremmin mun kynsille sopivia kuin 2010 vuoden laatoissa joita mulla on. Ainakin tämä koko kynnen kuvio on hyvä mun kynsille :)

CND Stickey (Sally Hansen Nailgrowth Miracle on broken nails)
Models Own - True Blue (2 coats)
BM-212 Stamping plate by Bundle Monster
Flormar DC05 (stamping)
Konad Top Coat

lauantai 13. huhtikuuta 2013

My Color Club Collection

Tein vähän aikaa sitten postauksen, jossa esittelin China Glaze -lakkojani. Ajattelin tehdä vähän samanlaisen postauksen Color Club -lakoistani. Näitä minulle ei ole kertynyt niin paljoa, mutta varsinkin Halo Hueseja on jo muutamia. Näiden lisäksi postissa on tulossa neonpinkki Jackie Oh!, josta postausta sitten myöhemmin :)

1341cc
Halo-graphic, Cosmic Fate, Eternal Beauty
Halo-graphic on ensimmäisiä Halo Hueseja, Cosmic Fate ja Eternal Beauty taas uudemmasta kokoelmasta. Näistä suosikiksi nousee ehdottomasti upea Eternal Beauty, mutta muutkin ovat hankkimisen arvoisia.


1342cc
Angel Kiss, Blue Heaven, Harp On It
Nämä kaikki ovat vanhemmasta Halo Hues kokoelmasta. Angel Kiss on näistä lemppari, Harp On It taas se ''pakollinen'' hopea holo. Blue Heaven on vaaleansininen, mutta aika lähellä Harp On It:ia. Olisin ehkä toivonut sen olevan enemmän sininen, mutta onhan se silti todella kaunis. :) Halo Huesit on mun suosikkiholoja ja sen varmaan huomaa blogistakin :D Ei mulla kyllä ole kokemusta pahemmin muista, mutta olen kokenut nämä hyviksi. Helppoja levittää ja voimakas efekti. Ajattelin hankkia halo hueseista vielä ainakin sinisen Over the Moonin ja mustan Beyondin.


1343cc
Revvvolution, Wild At Heart, Wink Wink Twinkle, Glitter Envy
Revvvolution ja Wild At Heart ovat varmasti monien tuntemia, peittäviä ja todella hyvin levittyviä scatteredholoja. Vaikka olen hehkuttanut halo hueseja täällä niin paljon, nämäkin ovat mun mielestä aivan ihania! Wink Wink Twinkle ja Glitter Envy ovat Starry Tempress -kokoelmasta, mun mielestä tosi uniikkeja glitterlakkoja. Varsinkin Glitter Envy on mun mieleen.


1344cc
Lavendarling, Who Are You Wearing?, Pardon My French
Näistä cremeistä mun suosikki on Who Are You Wearing. Se on neutraali, mutta vähän erikoinen ja toimii ilman koristelujakin. Lavendarling on kiva liila, Pardon My French on myös väriltään nätti, mutta koostumus ei ollut ihan mieleen. Siinäpä ne sitten olikin :)


perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pixie Dust with water decals

1241pixie

Pääsin ekaa kertaa kokeilemaan water decalseja jotka Nanne mulle ystävällisesti lahjoitti (kiitos vielä!) :) Tykkään näistä hurjasti, kesti vähän aikaa että opin näitä käyttämään ja nää onkin aseteltu tässä vähän miten sattuu kun ekoja ovat, enkä oikeasta kädestä tietenkään muistanut ottaa kuvaa. Treeniä siis vielä kaipaan :) Kuva ei ole kovin hyvä kun jouduin ottamaan sen kiireessä.

Pixie Dust on Tuurin ostoksiani, niitä kuuluisia kolmen euron Orlyja. Yli kolmen euron arvoinen ehdottomasti, vaikka ei ollutkaan kovin peittävä. Huomasin joissain kynsissä kaljuja kohtia vielä kolmenkin kerroksen jälkeen. Vika saattaa toki olla lakkaajassakin :D Tykkään väristä paljon, tuo vähän mieleen OPI I Don't Give a Rotterdamin tai I Have a Herring Problemin. En tiedä oikein miksi väriksi tämän luokittelisin, näyttää tässä harmaalta, livenä enemmän siniseltä ja on siinä vissiin lilaakin. No, mennään harmaalla jos joku on pakko valita. :D

CND Stickey
Orly - Pixie Dust (3 coats)
Water Decals given by lovely Nanne
Orly Polishield




tiistai 9. huhtikuuta 2013

Flower Stamping

94no13

Halusin taas leimailla koska haluan kehittyä siinä ja se alkaa vihdoin sujua paremmin. Mun mielestä leimaus onnistuikin tänään aika kivasti! Tuo Flormar oli hyvä, peittävä ja helppo levittää. Harmi että leimat vähän levisi ja muuttuivat valkoisesta vaaleanpunaisiksi, seuraavan kerran pitää taas muistaa odotella kauemmin. Ainakin luulen että se johtuu liian nopeasta päällyslakan laitosta, mutta jos joku tietää paremmin niin kertoa saa :)

CND Stickey
Flormar (/KoneHelsinki) - NO13 (2 coats)
BM16 stamping plate by Bundle Monster
Konad Special Nail Polish White
Konad Top Coat


sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Navigate Her

741navigate


742nav

Essien Navigate Her oli levittyvyydeltään ihan hyvä, ei missään nimessä huono muttei aivan loistavakaan. Väri on keväinen vihreä, tykkään tästä paljon. Leimasin taas pitkästä aikaa, vähän jännitti että joudunko tekemään kynnet uudelleen, mutta näistä tuli aika kivat. 2010 vuoden Bundle Monster laattojen koko kynnen kuviot on vaan niin auttamattoman pieniä, haluaisin kovin tilata uusia laattoja. En vain millään osaa päättää tilaisinko Bundle Monstereita (ja ottaisinko 2012 vai 2011 setin..), jonkin XL-laatan vaiko jotain muuta esimerkiksi Cheekyn laattasettejä ja mitä näitä nyt löytyykään.. 

What I used:
CND Stickey
Essie - Navigate Her (2 coats)
BM21 Stamping plate by Bundle Monster
Essence silver stampy polish
Konad Top Coat

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

My Vampire Is Buff with Burgundy Croc

341mvib

Olen lukenut toisten blogeista paljon huonoja arvioita My Vampire Is Buffista, ja se olikin aika hankala lakka. Ei kuitenkaan ihan mahdoton, ja mielestäni väri on sen arvoinen. Lakka oli ohutta ja raidoittuvaa, mutta lopputulos on kolmen kerroksen ja päällyslakan jälkeen kaunis. Barry M:n krokotiililakkaa on aina yhtä kiva tuijotella kun se kuvio halkeilee :) Tällä kertaa kuvio ei ole kovin onnistunut, mutta ihan siedettävä! Mun mielestä nämä lakat sopivat tosi hyvin yhteen.


What I used:
Essie Grow Stronger
OPI - My Vampire Is Buff (3 coats)
Barry M - Burgundy Croc
Inm Out the Door


Sain tänään myös aika kivaa postia.. 68 ml Stickeytä! Tämän kaverina tuli CND Cuitcle Remover ja minulle tuotiin vielä Helsingistä Lushin Lemony Flutter :)

34cnd

tiistai 2. huhtikuuta 2013

My China Glaze Collection

Suuri China Glaze postaus! Varoituksena vielä, tässä on sitten paljon tekstiä :D Näin Embosnails!-blogissa postauksen China Glaze-lakoista ja jo hetken tällaista postausta miettineenä halusin tehdä heti itsekin postauksen ChG:n lakoistani. Kuvasin heti yöllä lakat ja tässä tämä nyt on :) 

Omistan tällä hetkellä 42 China Glazen lakkaa. China Glaze onkin lempimerkkini, erityisesti tykkään heidän kokoelmistaan. Myös laatu on yleensä hyvä ja hintakaan ei ole pahimmasta päästä(jenkeistä tilattuna siis). Kaikki lakoista on tilattu Head2toebeauty.comista tai Ebaysta. Olen käyttänyt kaikkia näistä lakoista, ja on joitain näistä nähty blogissakin. Muutama China Glazen lakka on tulossa vielä postissa; Strawberry Fields, Icicle, Keep Calm, Paint On ja I'm With the Lifeguard. 

chg1
Deviantly Daring, Blue Year's Eve, First Mate, Liquid Leather, Black Diamond
Näistä mun lemppari on varmaankin Blue Year's Eve, joka on ihana sininen glass fleck. Sen haluaisinkin pian kynsille taas :) Black Diamond ja First Mate ovat olleet kynsillä niin kauan aikaa sitten että haluaisin niitäkin pian taas käyttää. First Maten muistan olleen sottainen(olen kyllä kehittynyt lakkaamisessa tässä ajassa, joten tulos voi seuraavan kerran olla paljon parempi..) ja Black Diamond oli ''liian harmaa''. Nyt kuitenkin omistan Liquid Leatherin enkä odota BD:n olevan samankaltainen, joten luulen tykkääväni tästä enemmän kuin silloin.

chg2
Optical Illusion, Aquadelic, Re-Fresh Mint, Sea Spray, Electric Beat
Optical Illusion menisi varmaan mun lakkojen top kymppiin. Se nyt on aika arvattavissa koska se on turkoosi, siinä on glitteriä ja jonkunnäköistä duochromeakin. Suosittelen kaikille :D Electric Beat on yllättävä lemppari, en odottanut siltä kovin paljoa mutta tykkäsin siitä todella paljon.  :)

chg3
Def Defying, Four leaf Clover, Running In Circles, Watermelon Rind, Atlantis
Def Defyingistä ja Four Leaf Cloverista on molemmista jäänyt vähän huonot muistot, mutta uskon että se johtuu epäonnistuneista koristeluista. Ansaitsevat siis toisen mahdollisuuden! Running In Circles, Watermelon Rind ja Atlantis ovat taas kaikki yhtä upeita. Jos näistä pitäisi kuitenkin yksi suosikki valita niin kyllä se varmaan olisi Atlantis :)

chg4
Electric Pineapple, Sun-kissed, Papaya Punch, Riveting, Life Preserver
Nämä kaikki ovat tosi kivoja, mutta Sun-Kissed ja Riveting nousevat näistä yli muiden. Sun-Kissed on täydellinen kirkas ja kesäinen neon ja Riveting nyt vaan yksinkertaisesti on upea. 

chg5
Ruby Pumps, Hey Sailor, High Hopes, Wicked Style
Ruby Pumps on todellinen klassikko ja varmaan moni teistäkin sen omistaa. Mun mielestä tämä on paikkansa  klassikkona ja must have-lakkana ansainnut, sillä tämä lakka on uskomattoman kaunis. High Hopes on näistä toinen suosikkini, mutta kuva ei kerro väristä tarpeeksi, jos kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti googlata swatcheja :) Hey Sailor on taas on perus kirkkaanpunainen creme, kirkkaampi kuin kuvassa. Tähän joukkoon voisin vielä kotiuttaa Poinsettian, kirkkaan punaisen crellyn. 


chg6
Pink Plumeria, Flirty Tankini, Flip Flop Fantasy, Surreal Appeal
Koralli on mun heikko kohta, rakastan korallin värisiä lakkoja. Nämä kaikki näyttää pullossa aika samalta, mutta olen yrittänyt saada värin näkymään paremmin poistamalla kuvasta kirkkautta ja siksi kuva näyttää vähän oudolta. Pink Plumeria on huomattavasti vaaleanpunaisempi kuin Flirty Tankini, joka taas on noh, korallimpi neon. Flip Flop Fantasy on yksi mun ehdottomista lempilakoista. Muistan katselleeni tätä joskus vuonna 2010 Kicksissä ja sen jälkeen en saanut tätä enää mielestäni. Silloin mun mielestä olisi ollut tosi tyhmää käyttää 10 euroa kynsilakkaan ja se jäi sitten ostamatta.. Kaksi vuotta myöhemmin sen sitten tilasin ebaysta ja se oli juuri niin ihana kuin kuvittelinkin.


chg7
Urban-Night, Creative Fantasy, Grape Juice, Light As Air, Prism
Violeteista lemppareita ovat Light As Air ja Creative Fantasy. Creative Fantasysta löytyy blogistakin postaus, Light As Airista en tarkemmin muista kertoa enmmän kuin sen että muistan tykänneeni kovasti. Grape Juicella haluaisin piakkoin lakata uudelleen koska en tästäkään paljoa muista mitään kertoa. Prism on kaunis, mutta ei niin upea kuin Optical Illusion. Prismatic kokoelmasta en muita lakkoja aiokkaan enää hankkia.

chg8
It's A Trap-Eze, Pizzazz, Angel Wings, I'm Not Lion
It's A Trap-Eze, Pizzazz ja I'm Not Lion ovat aika must have-lakkoja, tykkään erityisesti I'm Not Lionista. Trap-Ezestä ja Pizzazzista (tyhmästi taivutettuja, anteeksi :p) löytyy monia eri versioita mutta mä olen päätynyt China Glazen versioihin koska yleensä hinta-laatu suhde on kohdillaan. Ei mitään valittamista ole ollut näissäkään! Angel Wings on minulle myös must have, ja Glistening Snowia se vielä kaipailee kaverikseen.. 


chg9
Rare & Radiant, Sunset Sail, Kalahari Kiss, Below Deck, Ghoulish Glow
Sitten vielä vikat! Rare & Radiant on myös niitä must haveja, samat syyt kuin ylemmissä lakoissa miksi juuri tähän peridot-dupeen olen päätynyt. Sunset Sail on ihana vähän neutraalimpi lakka. Kalahari Kiss:stä unelmoin kauan, mutta se tuotti vähän pettymyksen. Kuvittelin sen olevan vaaleampi ja keltaisempi eikä levittyvyyskään tainnut olla ihan parhaasta päästä. Aion kuitenkin antaa tälle vielä toisen mahdollisuuden. Below Deckistä olen tykännyt paljon, tästäkin löytyy postaus. Ghoulish Glowista ei varmaan tarvitse sanoa paljoa, ihan hauska pimeässä hohtava lakka. :)

Tulipas paljon tekstiä:D En tiedä onko kukaan jaksanut lukea tänne asti, mutta jos haluatte kertoa teidän ChG kokemuksista kommenteissa niin lukisin niistä mielelläni! :)