keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Jackie Oh!

2952


2951

Olen etsinyt täydellistä neonpinkkiä, sellaista joka on neon ilman mitään valkoista lakkaa alla. Tämä ainakin on neon ihan itsestään, kuivuu myös mataksi niinkuin useimmat neonit. Sen takia tätä oli mun mielestä vähän hankalampi levittää, kun se kuivui mattaiseksi niin nopeasti. Neoneille tyypillisesti tätä oli myös tosi vaikea kuvata, livenä ei ole ihan noin koralli kuin kuvissa. Useimmista neoneista poiketen tämä kuitenkin peitti hyvin kahdella kerroksella, ja se oli mulle tärkeää värin lisäksi. Kelpuutan! :)

Mun leimaustaidot on vielä vähän hakusessa, mutta tämä jälki oli mulle ihan jees, varsinkin oikeaan käteen! Uusi Cheekyn laatta on kyllä ihan täydellinen, siitä tullaan varmasti näkemään vielä paljon leimoja tässä blogissa :) leimauslakkana Golden Rosen Matte Velvet 106 joka toimi tosi hyvin. Onneksi ostin näitä yhteensä kymmenen eri väristä silloin kun ne olivat alennuksessa seppälöissä :)

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, rikoin pari kynttä viikonloppuna. Koska vasemman käden keskisormi on nyt ihan kelvoton mihinkään kuviin, joudun ottamaan kaikki kuvat vasemmasta kädestä. Sepäs harmittaa kun olen paljon kömpelömpi lakkaamaan vasemman käden kynsiä ja siistiminenkin on jotenkin vaikeampaa :D Ainakaan tämän käden keskisormi ei ole ihan niin paha kuin oikean.

I have been looking for the perfect neon pink, and this is quite near. I really like the color, and the best part is that this doesn't need any white undies to be neon! It was also opaque with two coats. It dried matte like most neons, but it was so fast drying that application was little tricky. But that's probably just me, otherwise the formula was good. This was very hard to photograph, it looks too coral in my pictures. My new Cheeky stamping plate is so prefect! My stamping skills are not the best, but I like how these turned out :)

I'm not so happy with the fact I broke couple nails, and my left hand is not looking pretty now because of that. I have to take pictures of my right hand for a while. I'm way more clumsy when painting right hand nails and cleanup is more messy.. Sorry!

Orly Nail Defense + CND Stickey
Color Club - Jackie Oh! (2 coats)
Cheeky Jumbo Plate 2 ''Tropical Holiday'' with Golden Rose matte velvet 106
Konad Top Coat

tiistai 28. toukokuuta 2013

May 2013

Ostokset tässä kuussa / What I bought this month

2855

Essie First Timer Ebay
Essie Under Where Ebay
Essie Bouncer It's Me Ebay
Essie Blanc (tai siis äitini osti.. Kiitos!) K-Citymarket


2853

China Glaze Sun Of a Peach Ebay
China Glaze Shell-O Ebay
China Glaze That's Shore Bright Ebay
China Glaze Sunday Funday Ebay

2852

Jessica Banana Peel Ebay
OPI My Very First Knockwurst Ebay
OPI Solitaire Ebay
Wet n Wild Going Platinum Seppälä

2854

Illamasqua Monogamous (<3!!) Fb-Kynsikoristekirppis
Color Club Port-Folio Ebay
Nubar Indigo Illusion Ebay
Nubar Stardust Ebay

2856

GinaTricot Shimmer Pink
GinaTricot Candy Pink
GinaTricot Pistage Dream

2851

Flormar P08 Tokmanni
Flormar P06 Tokmanni
Flormar P20 Tokmanni

Tulihan niitä sitten taas ostettua. Onneksi Wishlistissä ei enää kuitenkaan ole paljoa lakkoja! Eiköhän sekin kohta korjaannu...

Wishlist

China Glaze
Raspberry Festival
Highlight Of the Summer

Essie
Using My Maiden Name

Orly
Space Cadet

Sopivan lyhyt! Nyt mulla onkin aika paljon käyttämättömiä lakkoja joten keskityn niihin. Asiaa tosin ei auta se, että katkaisin kaksi kynttäni ihan lyhyeksi.. Juuri kun ne olivat kaikki ihanan tasaisen pitkät. Postaan tämä n tänään sillä en usko loppukuussa uusia lakkoja hankkivani, ja aika on vähän kortilla nyt loppuviikosta. Ylppärit ja niiden valmistelut, pääsykokeisiin luku ja sitten alkukuusta Helsinkiin reissaaminen, töitäkin näköjään olen saamassa. Tänään olis suunnitteilla kuitenkin kynsien lakkaus ja huomenna varmaan niistä postaus! Hyvää kesän alkua teille, ja kiitos näistä viidestä(!) kuukaudesta :)

I like how short my wishlist is now! I'm posting this now because I don't think I will get any new polishes before this month ends, and I'm quite busy because I have my graduation party and some entrance exams for schools. Oh, and I also broke my nails. I think I will be posting tomorrow about some polish. Thank You for these five months!

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Flip Flop Fantasy Gradient

2653


2651


Halusin pitkästä aikaa käyttää yhtä lempilakkaani, China Glazen Flip Flop Fantasya. Halusin kokeilla myös uutta valkoistani, Essien Blancia(joka oli helppo levittää, hyvä lopputulos kolmella ohuella kerroksella), joten tein liukuvärjäyksen. Siitä on jo kauan aikaa kun olen viimeksi tehnyt perinteisen meikkisienellä tehtävän liukuvärjäyksen, joten en odottanut erityisen hienoa lopputulosta. Yllätyin kuitenkin siitä miten kivat näistä tuli! 

Tein nämä torstaina yöllä ennen Helsinkiin lähtöäni, joten siistiminen jäi vähän huolimattomaksi, toisessa kuvassa näkyy aika tarkasti. Väriltään nämä olivat oikeasti lähinnä ensimmäistä kuvaa, ja näyttäähän ne siinä hyvältä kaukaa! Tykkään näistä oikein paljon ja olen tyytyväinen omaan liukuvärjäykseeni, vaikka se ei toisten liukuvärjäystaidoille vedäkkään vertoja :)

I wanted to wear one of my favorite nail polish shades, China Glaze Flip Flop Fantasy. I also wanted to try my new white nail polish, Essie Blanc(which I liked!). I decided to do a basic makeup sponge gradient, which I have not done in a very long time. I was surprised how nice these ended up looking! 

I was in a hurry so the cleanup doesn't look very nice, as you can see in the second picture, I'm sorry! Colour is most accurate in the first picture. I still like these very much, though my gradient skills are not the best :) I'm very sorry about my English,  this is not my brightest moment because I'm little tired from my Helsinki trip.

Orly Nail Defence
Essie - Blanc (3 thin coats)
China Glaze - Flip Flop Fantasy
China Glaze Ghoulish Glow
Seche Vite


2652
My fingers are so shiny because there is some hairspray on my fingers, i noticed it after the photo was taken.  And I'm not really that tanned :(

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tropical Sun with flakie

2251


2252


2253

Tropical Sun on kauniin värinen, mutta aika huonosti peittävä lakka. Tässä on jonkinlaista duochrome-efektiä, mutta halusin sitä lisää ja laitoin päälle Essien Shine Of the Timesia. Mun mielestä se sopii hyvin tämän lakan kanssa, vaikka efekti ei ole kovin hyvin erottuva, ainakaan auringossa. Mulla on nyt meneillään duochrome-kausi ja tekisi mieli ostaa kaikki mahdolliset värit.. Tänäänkin kotiutui yksi, Color Clubin Port-Folio :)

Tropical Sun is pretty, but rather sheer polish. It has some duochrome effect in it, but I wanted more so I added a coat of Essie Shine Of the Times(the flakie). I think they look good together, though the effect is quite subtle with this base colour. I'm really liking duochromes now, I just want to buy more and more of them.. I actually got a new one today, Color Club Port-Folio :)

Orly Nail Defense
Models Own - Tropical Sun (3 coats)
Essie - Shine Of the Times (1 coat)
Inm Out the Door

tiistai 21. toukokuuta 2013

Haaste: 11

Sain taas haasteen, tällä kertaa Annalta :) Toivottavasti vielä jaksatte lukea lisää minusta, vaikka en keksinyt mitään kovin merkittäviä tai kiinnostavia asioita kerrottavaksi. Oon tainnut tehdä tän haasteen joskus aikaisemminkin, mutta siitä on jo aikaa, joten teen uudelleen.  Kuvina postauksessa vanhoja kynsikuvia ja kuvia Sardiniasta, ettei koko postaus ole vain tekstiä :)

Säännöt tässä haasteessa menee näin;

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista!
Skippaan taas tylsänä haastamisen, sillä en jaksa etsiä blogeja joissa tämä ei ole ollut :p

2157
Bonifacio, Korsika, Ranska. 2011

11 asiaa minusta

1. Olen tämän kevään ylioppilas, mutta en jaksa olla kauhean innoissaan siitä. En ole pahemmin vaivaa sen eteen nähnyt mutta silti saanut ihan ok arvosanoja. En tykännyt lukiosta paljoa, ja kakkosella mulla oli aika lailla motivaatio-ongelmia. Meinasin jättää koko homman kesken, kävin amiksessakin tekemässä yhden jakson. Siellä oli tosi kivaa joo, ja menestyinkin hyvin mutta ei se kuitenkaan ollut ihan mun ala. Nyt kun lukio on ihan hyvin arvosanoin takana niin on enemmän valinnanvaraa jatko-opiskeluissa :) 

2.  Valitsen yleensä käytettävän lakan Random.org:n avustuksella uusista lakoista, en vaan osaa päättää millä haluaisin lakata ekana. :D Mulla on pöydällä joukko lakkoja jotka kuuluu arvottavien joukkoon, siinä on ''merkkilakkoja'' joita ei ole käytetty ja kolme(randomilla toisesta listasta arvottua..) halvempaa käyttämätöntä lakkaa. Saatan kuitenkin ottaa vaikka vaan muutaman lakan arvontaan, esim. jos on jotain kauemmin vuoroaan odottaneita lakkoja. 


3. Olen aika kärsimätön. Yleensä jos en heti osaa jotain niin sitä ei sitten tehdä enää ikinä. Onneksi kynsien koristeluissa se on aika harvoin näin!

2153
Ehkä mun ei pitäisi yrittää vesimarmorointia enää.. n. 2 kk vanha kuva.


4. Pihahommat on kamalia. Niiden jälkeen aina haisee joltain nurtsilta.

5. En vihaa kaikkia kotitöitä, pyykinpesu(koneella.) on ihan siedettävää.

2156
2011, tän jälkeen tuli vaihe etten lakannut kynsiä ollenkaan.


6. Mun hiukset ovat luonnostaan laineekkaat, mutta tehdyt kiharat eivät koskaan pysy kauaa. Suorina ne pysyy vähän paremmin siistinä, mutta jos on vähänkään kosteaa niin ne taipuu rumasti. Yleensä jos lähden jonnekkin jossa hiusten pitäisi olla siedettävät pidemmän aikaa, suoristan ja laitan sitten kiharaa latvaan. Vähän ajan päästä ne on ihan kivalla laineella. Ehkä tarvitsisin jonkun paremman muotoiluaineen hiuksille, mutta en jaksa etsiä :P

7. Musiikin kuuntelu on tällä hetkellä jäänyt vähän vähemmälle, mutta jos kuuntelen musiikkia niin todennäköisesti jotain housea tai trancea. Kuuntelen toki muutakin :) Haluaisin joskus Tomorrowlandiin tai jonnekkin muualle isoille mutta vähän vähemmän Suomessa tunnetuille festareille.

8. Oon aika huono lakkaamaan toisten kynsiä. En mä niitä usein lakkailekkaan :D

2151
2010


9. Omistan paritkymmenet aurinkolasit, tosin ne on kaikki halpiksia.

10. Haluaisin tatuonnin, mutta en ilmeisesti tarpeeksi paljon kun en jaksa säästää rahaa siihen :D Tässä asiassa odottelu ei kuitenkaan ole pahitteeksi. :) Oon aina tykännyt sleeveistä ja paljoista tatuoinneista, mutta en itselleni halua kuin muutamia.

11. Mulla on aina kaikki tarpeellinen ja aika paljon ylimääräistä mukana :D Sitten mua hävettää kun mulla on melkeen aina paljon isompi laukku kuin muilla.

2154
2012, Innostuin taas lakkailemaan, sille tielle jäin :)


Annan kysymykset

1. Mistä bloggaamisesi on lähtenyt käyntiin?
Olin seurannut jo jonkin aikaa kynsiblogeja, halusin itse esitellä lakkauksiani ja ostoksiani. Myös kiinnosti tähän hommaan kunnolla mukaan pääsy, kommentointi ja keskustelu :) Tämä on myös ollut tosi hyvä tapa seurata omaa kehitystäni! Oon tosi iloinen että aloitin bloggaamisen. :)

2. Mikä on ollut parhain ostoslöytösi?
Öää ei nyt tule mitään mieleen, ehkä Stockmann Beautysta ostamani kahden euron täysikokoinen OPI Uh-Oh Roll Down the Window, vaikka se ei mun lemppariväri olekkaan :)

3. Noudatatko elämässäsi jotain tiettyä filosofiaa, uskontoa tms?
En mitenkään erityisesti.

4. Omituisin piirre itsessäsi?
Nyt kun ajattelee tätä niin kaikki mun ''omituiset'' piirteet tuntuu kauheen tavallisilta.. En keksi nyt mitään erikoista :( Varmaan toi järjestelmällisyys ja esim ylempien faktojen 2. kohta :D

5. Onko sinulla jotain paheita?
Onhan noita.. Nykyään tulee onneksi tosi harvoin poltettua tupakkaa. Suklaa? Tunnen myös välillä hirveetä syyllisyyttä siitä kun ostan liikaa kynsilakkaa. 

2152
Is Arutas, 2010. Koko rannan hiekka on tuollaista pientä valkoista pyöreää kiveä mitä tuossa näkyy, aivan ihana paikka!


6. Suosikkituoksusi?
Näitä on monia, mutta varmaan Guccin Flora. 

7. Jos saisit matkustaa ihan minne vain, mihin lähtisit?
Jonnekkin Australiaan, New Yorkiin tai johonkin muuhun Yhdysvaltojen kaupunkiin :)

8. Asia tai piirre itsessäsi jonka et haluaisi muuttuvan tulevaisuudessa?
Into tähän blogiin vois pysyä samanlaisena :)

9. Minkä taas sitten haluaisit muuttuvan?
Olisi kiva jos en välittäisi muiden ihmisten mielipiteistä niin paljoa, tai antaisi niiden vaikuttaa mun tunteisiin ja ajatuksiin niin paljon. Keskittyisin siis enemmän siihen mistä itse tykkään. Tai sitten voisin kehittää jonkun suuren innon Kemiaa kohtaan, siitä voisi olla hyötyä pääsykokeissa :D

10. Tyypillinen aamupalasi?
Silloin kun kävin koulussa söin aina tosi paljon aamiaista, koska olen niin nirso etten koulussa saanut paljoa syötyä. Nyt jos syön jotain aamulla syön ehkä jonkun jugurtin tai muroja, jos on tuoretta leipää niin sitten sitä. 

11. Ja sitten vielä jokin tunnustus!
Tunnustan että ostin Nubarin duochromeja vaikkei pitänyt ostaa tässä kuussa enää mitään! Mutta mulla oli tosi monta hyvä syytä..

2155
Tähän on hyvä lopettaa :)

maanantai 20. toukokuuta 2013

Strawberry Fields

 photo 2052_zpsaa37deb7.jpg


 photo 2051_zps97853652.jpg

Aivan ihana lakka, koristelut ei niinkään. Nuo strassit esittää jonkinlaista auringonlasku-liukuvärjäystä :D Strawberry Fields oli helppo levittää sekä siistiä. Tämä on vielä kauniinmpi kuin odotin, ehkä mun pitäisi hankkia tästä Summer Days -kokoelmasta vielä neljäskin lakka, Raspberry Festival. Se kokoelma on niin mun makuun!

I really like this polish, decorations not so much. It's supposed to be some kind of sunset gradient :D Strawberry Fields was very easy to work with, and even more beautiful than I thought.  Maybe I should get Raspberry Festival too..  It would be my fourth polish from Summer Days collection,  that collection is just amazing!

CND Stickey
China Glaze - Strawberry Fields (2 coats)
Inm Out the Door

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Haaste: Kahdeksan asiaa minusta

Sain http://tuhlarin.blogspot.fi/-blogin kirjoittajalta haasteen(Kiitos!), jossa kerrotaan kahdeksan satunnaista asiaa itsestä. Haasteeseen kuuluisi haastaa vielä 8 muuta bloggaajaa, mutta jätän sen nyt väliin. Olin muutenkin ajatellut kertoa jossain postauksessa vähän enemmän itsestäni, vaikka olenkin yrittänyt pitää blogin sisällön 95-prosenttisesti kynsilakoissa ja kynsissä.

1. Vaikka rakastankin kynsilakoissa lähes kaikkia värejä, vaatteissa suosin useimmiten mustaa. Musta on vaan aina niin tyylikäs, turvallinen ja sopii kaiken kanssa :) Toki tykkään muunkin värisistä vaatteista ja niitä omistan, mutta musta on mulle aina se ykkönen :D

2.  Olen aika järjestelmällinen, teen listoja kaikesta. Kynsilakoista mulla on monia erilaisia listoja, mutta teen myös kaikenlaisia to-do listoja. Jätän silti kaiken aina viimetippaan, niin että homma on aina pakko tehdä silloin. Aloittaminen on mulle vaan niin vaikeaa :P

3. Mulla on ollut hyvä tuuri ebayn kanssa, ensimmäinen huono kokemus sattui ihan vähän aikaa sitten, kun myyjä oli unohtanut toisen lakan paketista. Tilaan ebaysta usein, ja aina kaikki on tullut kotiin ilman suurempia ongelmia. Kerran tosin myyjä oli laittanut viestiä että lakka jonka tilasin vuosi, eikä hän lähetä sitä. Sain silloin valita toisen samanhintaisen lakan tilalle, mutta pyysin dollaria kalliimman ja sain sen! Hurja voitto :D

4. Tykkään matkustelusta, hotelleista ja lentokentistä. Olen käynyt nyt seitsemänä peräkkäisenä kesänä  ja yhtenä sitä ennen Sardiniassa, eli Italiaan kuuluvalla saarella välimerellä. Sinne olisi matka tänäkin kesänä, ja odotan sitä tosi innolla. Ihanaa ruokaa, upeat biitsit kun vähän näkee vaivaa ajaa kauemmas  turistikaupungeista, sopivankokoiset kaupungit ja halpaa kynsilakkaa(esim. Essence). Yleensä ajellaan saarta vähän ristiin rastiin ja käydään useammassa kaupungissa. Suurimman osan ajasta kuitenkin vietämme ''turistikaupungissa'' Algherossa, jossa meillä on kiva kämppä vuokrattuna lähellä keskustaa.

Sardinian lisäksi olen käynyt Italiassa Bergamossa, Korsikalla, Lontoossa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Madeiralla, pari kertaa Teneriffalla, Tukholmassa(laivalla kymmeniä kertoja, ihana kaupunki, haluaisin viipyä kauemminkin joskus!), Saksassa ja Belgiassa. Haavena olis kliseisesti New York ja muutenkin jenkit, Lontoo uudelleen ja muukin Eurooppa sekä jokin Aasian maa. Niin ja Aussit. Oikeestaan melkein mikä vaan. Suomessakin on ihania kaupunkeja, Tampere ja Helsinki on niistä mun suosikkeja :)

 photo 1955_zpsa01b98d2.jpg
Alghero, 2011
 photo 1956_zps822606bd.jpg
Monte Russu 2012, kuva otettu jollain halpiskalansilmä''objektiivilla'', siksi näyttää tältä
 photo 1953_zps8e2ceaaf.jpg
Is Arutas 2011
 photo 1954_zpsfb99c117.jpg
Näkymät Algherosta partsilta 2011
5. Haluan kirjoittaa tätä blogia luontevalla kielellä, rennosti mutta sitten taas kuitenkin kirjakielellä. Lopputulos on jotain tosi sekavaa, mutta olkoon. Mietin näitä lauseita aivan liian kauan, jolloin ne muokkaantuu vain oudommiksi :D Kielioppi ei ole ihan kohdallaan.

6. Pienet hajuvesipullot on mun mielestä tosi kauniita. Tykkään myös siitä että mulla on käytettävissä monia eri tuoksuja fiiliksen mukaan. Ei ole näitäkään tullut ostettua vähään aikaan, kun samalla rahalla saa paljon kynsilakkaa... Sitähän nyt aina tarvitsee enemmän! :D

 photo 1957_zps1c28c189.jpg


7. Käytin joskus kamalia tekokynsiä. Hrrrrrr never again.

 photo 1951_zps7365ec76.jpg
Tipit jotka leikattu kynnen muotoisiksi reunoista, itse lakatut. Kuvassa ihan ok, livenä aika karut.

8.  Tältä näytän;
 photo 1958_zps01438352.jpg



torstai 16. toukokuuta 2013

In The Cab-ana

 photo 1651_zps0ed77009.jpg


 photo 1652_zps60f6b5cb.jpg

Tarkoituksena oli tehdä chevron-mani mutta yli tunnin kestäneen saksien ja erilaisten teippien kanssa tappelemisen tulos, eli tuo yksi nimettömän kynsi, ei ollut ihan sitä mitä halusin. Turhauduin aika pahasti koko hommaan ja leimasin muut kynnet vähän miten sattuu Essencen luottoleimauslakalla. Kuvatkaan eivät ole ihan sitä mitä blogissani haluaisin esitellä, mutta musta ei nyt ole parempaan tällä kertaa! Kynsinauhat ovat ihan leimauslakan shimmerissä, en jaksanut siistiä niitäkään enenpää :p

Pohjalakkana Essien In The Cab-ana, josta tykkään paljon! Koko essien tämän vuoden resort kokoelma oli mun mieleen, ja muutenkin Essien uudet kokoelmat tuntuu paljon kiinnostavimmilta kuin ennen. Pari muutakin Essietä on nyt matkalla kotiin. Sain tänään myös Blancin eli ensimmäisen kunnollisen valkoisen lakkani :)

Nyt täytyy muuten entistä paremmalla syyllä harjoitella leimausta, koska tilasin tämän <3

I failed that chevron manicure (ring finger in second picture), so I just stamped something fast. Not my best mani, but I really like this new Essie polish! :) Sorry about the bad pictures and shimmer on my cuticles.

CND Stickey
Essie - In The Cab-ana (2 coats)
BM-215 stamping plate by Bundle Monster
Essence silver stampy polish
China Glaze - Icicle (Chevron stripes)
Konad Top Coat

maanantai 13. toukokuuta 2013

Banana Peel

 photo 1351_zps5d64e8dc.jpg

Mun mielestä tällaiset vaaleat värit näyttävät hyvin siistittynä todella kauniilta, eivätkä tarvitse mitään koristeluja. Yleensä vaaleat lakat kuitenkin levittyvät aika huonosti. Tämä vaati sen kolme kerrosta, mutta ei ollut mitenkään erityisen vaikea lakka. Tälle värille siis ihan ok levittyvyys. Mua häiritsee vaaleissa lakoissa kuitenkin se, että kaikki pienetkin pölyt jotka ovat eksyneet kynnelle näkyvät niin hyvin :D Tykkään väristä kuitenkin tosi paljon, mutta ainakin nyt sisällä tämä näyttää vähän tummemmalta ja keltaisemmalta kuin kuvassa. Mua kiinnostaa muutkin Gelato Mio kokoelman lakat, ja ainakin Barely Blueberryn hankkiminen on suunnitelmissa :)

Orly Nail Defense
Jessica - Banana Peel (3 coats)
Seche Vite

lauantai 11. toukokuuta 2013

KKCenterHk Studs Review

 photo 1151_zps08be52d7.jpg
Sunlight


 photo 1152_zpsa14b3f97.jpg


 photo 1153_zpsb8fc6875.jpg
Flash
I got these 4mm square matte studs (item number NNAIL-DRN650) from KKCenterHk for a review.  I like the size of these studs, it's nice to just use one or two studs on one nail to have a cool manicure. So it's easy and quick! I don't usually wear decorations this big, but these don't disturb me on my nails. I attached these on my nails using clear nail polish, but you can use some nail glue if you want. I used top coat over them in all the other nails but ring finger, so you can see them matte.

Sain nämä 4mm niitit (tuotenumero NNAIL-DRN650) KKcenterHk:lta arvioitavaksi. Tykkään siitä että nämä ovat isoja, sillä laittamalla näitä vain yhden tai kaksi per kynsi saa jo kivat ja näyttävät kynnet ilman muuta koristelua :) En yleensä käytä näin isoja koristeita kynsilläni, mutta nämä eivät tunnu häiritseviltä. Kiinnitin nämä kynnelle käyttämällä väritöntä kynsilakkaa, mutta nämä voi myös kiinnittää kynsiliimalla. Laitoin muihin kuin nimettömän kynteen päällyslakkaa, jotta näette millaisia nämä ovat mattana.

KKCenterHk offers 10% off from purchases at http://www.kkcenterhk.com/ with the coupon code ''junesnails''. 

KKCenterHk tarjoaa 10% alennuksen ostoksista osoitteessa http://www.kkcenterhk.com/ koodilla ''junesnails''.

The nail polish I used here is Beyond by Color Club. It was just like all the other Halo Hues polishes, incredible holographic effect and easy application. I really like this polish, it's almost black but still has a rainbow in it! Looks good on the shadow too, like dark grey with shimmer.

Käytin lakkana Color Clubin Beyondia, aivan ihana lakka :) Upea holoefekti ja helppo levitää, niinkuin kaikki muutkin Halo Huesit. Tämä näyttää ihan hyvältä myös varjossa, vähän kuin tummanharmaa lakka shimmerillä.

Orly Nail Defense
Color Club - Beyond (2 coats) 
Nail Studs, sent by KKCenterHk for rewiev
Inm Out the Door

torstai 9. toukokuuta 2013

51

 photo 851_zps53390676.jpg


 photo 852_zps9c9f35a9.jpg

Tää on niin kaunis, parempi livenä :) Ei ole luonnossa yhtä läpikuultava, itseasiassa yllätti peittävyydellään. :)

Orly Nail Defense
Nfu Oh 51 (3 coats)
Orly Polishield

Sitten muita juttuja. Tilasin vähän aikaa sitten lakkoja (3.5) ebay-myyjältä josta mulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Vähän epäilytti ostaa tältä myyjältä, sillä palautetta ei ollut vielä paljoa. Kuitenkin olivat suurin osa positiivisia ja sain samalta myyjältä ostettua Jessicaa, Essietä ja China Glazea ihan hyvään hintaan ja kohtuullisilla yhdistetyillä postikuluilla, joten tilasin sieltä. Paketti merkittiin lähteneeksi 4.5., mutta en koskaan saanut tracking numberia. Siinä vaiheessa ajattelin että joudun odottamaan vielä parikin viikkoa, sillä esim. beutyzonen uusissa tilauksissa ei tracking numberia ole ja toimitus tuntuu ainakin musta kestävän kauemmin nykyään? :D En tiedä onko totta vai tuntuuko vaan siltä :p Paketti kuitenkin saapui tänään (tai eilen, 8.5) ja välissä oli viikonloppu ja suomen postillakin vissiin jotain ulosmarsseja? :D Mun mielestä paketti tuli kyllä tosi nopeaa Californiasta, tilaan ehdottomasti jatkossakin tuolta :) Halusinpahan vähän hehkuttaa vaan.. :D

maanantai 6. toukokuuta 2013

Pastel Pink

651pp

Mä en oikein tiedä mitä tältä lakalta odotin, mutta levittyvyys oli aika huono niinkuin näin vaaleilla lakoilla on tapana olla. Ei kuitenkaan mahdoton, ja kolmella kerroksella sai ihan kauniin lopputuloksen. Lakka on ostettu joskus Seppälän alennuksista, silloin tuli muutama Models ownin lakka hamstrattua :D Etsin muuten täydellistä vaaleaa tai pastellipinkkiä, tietääkö kukaan jotain hyvää ehdokasta? :)

En ole vielä kovin hyvä käyttämään dotting toolia, pitäisi varmaan pysyä toistaiseksi ei näin säännöllisissä tai tarkoissa kuvioissa :D Tulipahan harjoiteltua. 

So I'm not very good with dotting tool yet :P I'm looking for the perfect light or pastel pink, do you know any good ones?

CND Stickey
Models Own - Pastel Pink (3 coats)
dots with Konad Special Nail Polish White & Dotting tool
Konad Top coat

perjantai 3. toukokuuta 2013

Indian Ocean

351io


353io


352io

Indian Ocean on oikeastaan juuri sellainen mitä odotinkin, tykkään paljon. Jotkut laittaisivat alle peittävän lakan, mutta mä tykkään tällaisista lakoista ihan itsestään. Niissä on silloin enemmän öh, syvyyttä tai moniulotteisuutta? :D Mua ei myöskään haittaa vaikka kynnen kärjet näkyvät koska kynteni ovat niin lyhyet. Mun kynnet eivät myöskään ole kovin värjäytyneet(Yksikin hyvä asia näissä heikoissa ja uurteisissa kynsissä!), joten siitäkään ei tarvitse huolehtia.

Orly Nail Defense
Models Own - Indian Ocean (3 coats)
Inm Out the Door

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Halleys Comet

151hc


152hc
Shadow
153hc
Sunlight
155hc
Right hand
Se ei tule varmaan kellekkään yllätyksenä että rakastan tätä lakkaa. Se on niin kaunis kuin kuvittelinkin. Omistin jo ennen tätä Essencen Choose Me! -lakan(alla vertailu!), jonka olen ostanut Italiasta ennen kynsilakoista kunnolla innostumista. Tykkään siitä kovasti, mutta halusin enemmän kuin 5 ml, ja täytyy myöntää että myös joltain hienommalta merkiltä. OPI:n Catch Me In Your Netistä on turha haaveillakkaan, ainakaan jos ei halua maksaa paljoa. Zoyan Charlan olin ajatellut hankkivani, mutta pistin sitten ebayn hakuun huvikseen Halleys Cometin. Sieltä sitten löytyi tämä muistaakseni hintaan 5.50+4,95$. Klikkasinpa sen pikaisen myyjän tutkailun jälkeen ostoskoriin ja olin niin iloinen, ja olen vieläkin :) Myyjä muuten nosti hinnan parin päivän päästä 9.50$, ei sekään musta kovin paha hinta olisi ollut.

Koristeluna toimii tällä kertaa uudet water decalsit ebaysta, ei mennyt taaskaan paikoilleen ihan kuin olisin halunnut. Mun mielestä sulkien kanssa ei tosin haittaa vaikka ne olisi vähän miten sattuu :) 

Orly Nail Defense
Orly - Halleys Comet (2 coats)
Water decals from Ebay
Orly Polishield

156comparison
Wet n Wild Teal Of Fortune - Orly Halleys Comet - Essence Choose Me