torstai 29. elokuuta 2013

Raspberry Festival

2981


2982
Pullo väärinpäin!
Raspberry Festival oli juuri sellainen kuin kuvittelinkin, kaikinpuolin helppo ja kaunis punainen glassfleck. Lakan kanssa ei ollut mitään ongelmia ja kaksi kerrosta riitti mulle peittävään lopputulokseen.

Siirtokuvien kanssa homma ei mennytkään sitten ihan putkeen. Kuvista huomaa miten ne ovat repeytyneet ja päällyslakka levitti niitä(alin kuva, etusormi). Muutenkaan en tiedä oikeen tykkäänkö näistä vai en, jotenkin nämä kynnet eivät ole mun tyyliset. Tykkäänkin paljon enemmän kädestä jossa on vain etu- ja keskisormessa decalit, joka kynnessä on vaan jotenkin liikaa kukkaa mulle. Muutenkin pidän nykyään enemmän tuollaisista lakkauksista jossa laitetaan vain kahdelle vierekkäiselle sormelle koristeet, kuin vaikka nimettömästä aksenttikyntenä. Jotenkin freesimpi mun mielestä :)

Raspberry Festival is very easy and beautiful glassfleck polish, I do like it very much. Things didn't go that well with water decals. They are broken, I'm not sure if its my fault or if decals are bad quality. I do like the hand with two decals more, because there is just too much flowers for me on the other one. These nails are not really my style..

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Raspberry Festival (2 coats)
Water Decals from ebay
Poshé topcoat

maanantai 26. elokuuta 2013

Purple Blue

2682


2683
Pahoittelen kärkikulumaa.. :D


2681

Tänään siis luvassa vähän huonolaatuisempaa kuvaa! Vika siinä että kuvaajalla meni hermot. Jouduin  myös käyttämään omaa kameraani koska parempi kamera seikkailee tällä hetkellä jossain päin Norjaa. Mietin että julkaisenko näitä ollenkaan, mutta on tämä lakka sen verran kaunis että haluan sen blogiini :)

Lakka on Models Ownin Purple Blue, nätti väri mutta ei kovin kiva levittää. Minun yksilö oli ainakin ohentamisen tarpeessa, toisaalta asiaan voi vaikuttaa se että ostin tämän (vähän)käytettynä. Models Ownin suti ja minä ei tulla toimeen. Vihaan pitää kädessä tuollaista isoa korkkia ja en meinannut saada millään siistiä jälkeä kynsinauhan viereen tämän kanssa. 

Enköhän mä nyt lopeta tämän kirjoittamisen, vähän turhan negatiivistä settiä tulossa.. Voi olla että asiaan vaikuttaa se, että hiireni on ruvennut tuplaklikkaamaan vähintään joka kolmannen painalluksen. Ihan tajuttoman ärsyttävää mutta en ole jaksanut tehdä asialle vielä mitään.. Touchpadinkaan käyttäminen ei kauheasti houkuta. :/

Orly Nail Defense & CND Stickey
Models Own - Purple Blue (3 coats)
Seche Vite

Kertokaahan muuten pitäisikö OPI:n Alctraz rocks ostaa? Kaunis kun mikä mutta en tiedä tarvitsenko lisää Liquid Sandeja.. Pelkään myös sitä päivää kun tajuan että pakkohan se on saada kun sitä ei enää saa edullisesti ja jään ilman :D

perjantai 23. elokuuta 2013

Over The Moon & Lightbox

2382


2381

Tässä Over the Moon aamuauringossa :) Toistan taas itseäni, mutta Halo Huesit on ihan parhaita. Ostakaa kaikki. Multa puuttuu vielä kevään kokoelmasta Kismet joka kiinnostaisi, ehkä pitäisi hankkia se Cloud Ninekin.. :) Sitten olisinkin kokeillut kaikkia Halo Hueseja(edit: olihan siellä se Cherubickin mitä en ole kokeillut...), tosin  myin Halo-graphicin ja Blue Heavenin pois koska ne olivat turhan samanlaisia muiden kanssa. 

Orly Nail Defense & CND Stickey
Color Club - Over The Moon (2 coats)
BM-209 with Color Club - Beyond
Poshé topcoat

2383
Ikea everywhere.
Tässä nyt sitten lightbox-viritelmäni. Ja paljon muuta roinaa... Jonkun verran tämän eteen näin vaivaa ja mietin paljon eri vaihtoehtoja, koska olen pihi mutta haluan parasta.. Sai tähänkin jonkun verran rahaa palamaan. Loppujen lopuksi olen kuitenkin todella tyytyväinen tähän!

En halunnut tehdä mitään diy-pahvilaatikkoboksia koska a) ne on rumia b) olen laiska. Helppo vaihtoehto olisi ollut ostaa jostain kaupasta(esim. verkkokauppa.com) valmis setti, eikä hintakaan olisi ollut päätä huimaava. Lamppujen laatu ja valon kylmyys kuitenkin epäilytti. Päädyin sitten ostamaan kaiken erikseen. Tässä vaiheessa ei ollut vielä mitään hajua minne boksin sijoittaisin. 

Laatikkohan on joku kiinaboksi, ebaysta 12 eurolla. Taustakankaita tuli mukana neljä. Olen tähän hyvin tyytyväinen, tosin minulla ei ole mitään vertailukokemusta kalliimmista. Mun tarpeisiin tämä kuitenkin on varmasti sopiva :)

Laatikko olikin sitten se helppo osa, lampuissa iski pihiys ja se että halusin välttämättä kolme lamppua. Asiaa myös vaikeutti se kun en silloin tiennyt yhtään mihin viritelmäni sijoittaisin. Tilaahan ei kamalasti ole kuten kuvasta huomaa.. :D Jossain vaiheessa tajusin että helpointa olisi laittaa boksi Helmerin päälle, jossa se olisi myös kuvauksen kannalta hyvällä korkeudella. Vaikka boksin takana onkin kaapin lokeroita(joita tosin harvoin käytän) se ei ole liian tiellä ja sen saa aina heitettyä pois edestä. 

Yksi lampuista, lattialla oleva erilainen lamppu, on kotoa ja oli poistettu käytöstä ulkonäkönsä vuoksi. Mun tarpeisiinhan se on aivan täydellinen! Luulin aluksi että se on liian iso, mutta sitten tajusin laittaa sen lattialle. Alkuperäinen suunnitelma oli ostaa Ikean Tertial-lamppuja tämän lisäksi, mutta ne osoittautuivat liian isoiksi ja kiinnitys hankalaksi. Ongelma oli myöskin se, että Ikeaan ei täältä aivan joka päivä pääse. Vanhempani olivat kyllä käyneet siellä tänä aikana, mutta eivät suostuneet ostamaan lamppua ennenkuin itse näen sen :D Sitten kun vihdoin pääsin itse Ikeaan, ostin kaksi Format-lamppua(tosin rumassa värissä). Vaikka hinta olikin korkeampi, oli tämä varmasti pidemmän päälle parempi ratkaisu. 

Sitten vielä viimeinen kohta, eli lamput(olisiko pitänyt käyttää edellisessä sanaa valaisin? varmaan tajuatte kuitenkin :D). Etsin niitä tavallisista kaupoista ja erikoisliikkeistä. Päädyin loppujen lopuksi n. 8e/kpl maksaviin Prismasta ostettuihin 4000K lamppuihin. Olisin halunnut ehkä vähän kylmemmät lamput, mutta halusin ne kuitenkin halvalla ja nopeasti. Olen tosi hyvin näilläkin pärjännyt! Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen projektin lopputulokseen ja nyt on talven kuvat pelastettu :)

2384

Kaiken selityksen jälkeen haluan vielä esitellä ensimmäisen Inglot-luomiväripalettini! Pidän tästä kovasti. Mun silmämeikki koostuu yleensä yhdestä tai kahdesta vaaleasta mattaluomiväristä ja paksuista kissarajuksista, joten en mitään kovin erikoista tarvinnut. Kokeilin kuitenkin eilen hurjana tuota persikkaista sävyä ja tykkäsin tosi paljon! Sävyt ovat: 351, 352, 312, 361, 319 ja Rainbow 117.

tiistai 20. elokuuta 2013

Haaste: Toisen valitsemaa

Sain Laatikollinen Lakkaa -blogin Janitalta tällaisen haasteen:

1. Pyydä jotakuta (ei toista kynsiharrastajaa, vaan mieluiten joku, joka on vähän pihalla näistä kynsijutuista) valitsemaan sinulle vapaasti 2-3 kynsilakkaa/koristetta/laattaa, joista sinun tulee tehdä kynnet itsellesi.

2. Pyri tekemään kynnet, joissa oikeasti viihtyisit, eli yhdistämään juttuja, joita et ehkä itse valitsisi, mutta joista kuitenkin tulisi loppujen lopuksi ihan kivat. Tai ainakin ota se asenne, että joskus voi tehdä kynnet vähän toisinkin. ;D

3. Muista jakaa haastetta ja toki kertoa eteenpäin, keneltä haasteen sait ja miten haaste menee! :)
Laiskana jätän haastamatta..


Kiitos vielä Janita haasteesta :) Lakkojen valitsijaksi päätyi 17-vuotias veljeni. Hän valitsi China Glazen Papaya Punchin, saman merkin Rivetingin ja Golden Rosen Jolly Jewels 103:sen. Aika oranssilla siis mennään! Itse en olisi välttämättä tällaista yhdistelmää valinnut, mutta olisi se voinut olla toki pahempikin :D

Mietin tosi kauan mitä näistä tekisin, tuntui että tuo Jolly Jewels pilasi kaikki suunnitelmat.. Mietin v-gapia ja ruffiania, mutta päädyin pilvimaniin. En ole kokeillut tehdä sitä ennen, ja vapaalla kädellä minkään tekeminen ei ole mun juttu tosiaankaan.. Kuitenkin olen näihin aika tyytyväinen ja tuntuu siltä että pilvimani oli ehdottomasti oikea valinta.

Kuvissa kynsinauhat ovat vähän keltaisen näköiset, musta tuntuu että Papaya Punch jotenkin heijasti niihin :DD seli seli.. Pikkurillissä oikeasti onkin vähän jäänyt siistimiset huolimattomaksi, ja asiaa ei auttanut se että otin nämä kuvat heti lakkaamisen jälkeen ilman mitään kynsinauhojen kosteutusta. Papaya Punch on näissä kuvissa jotenkin paljon keltaisempi kuin oikeasti. Tämä onkin muuten ensimmäinen lakka joka esiintyy blogissani lakkauksen pääosassa toista kertaa!

2082

2083

2081

Orly Nail Defense
China Glaze - Papaya Punch (base, 3 coats)
China Glaze - Riveting (cloud)
Golden Rose - Jolly Jewels 103 (cloud, glitter)
Poshé topcoat

sunnuntai 18. elokuuta 2013

I'm The Boss!

188

Tämä oli lakka josta en innostunut niin paljoa kuin muista Essenceistä silloin kun ostin niitä Iltaliasta. Nyt tilanne oli jo ihan toinen, jostain syystä odotin aina päivä päivältä enemmän että saisin tämän kynsille. Suurien odostusten takia vähän petyin tähän lakkaan, odotin glitterin(vai shimmerin?) näkyvän enemmän. Kuitenkin pidän tästä paljon, kesäisten kirkkaiden lakkojen jälkeen on mukavaa käyttää vähän tummempiakin lakkoja, vaikka en alkukesästä olisi näin uskonutkaan sanovani :D

Orly Nail Defense & CND Stickey
Essence - I'm the Boss! (2 coats)
Poshé top Coat

perjantai 16. elokuuta 2013

Sunday Funday from Essie

158


Tällä kertaa vuorossa siis Essien Sunday Funday. Aika perus levittyvyydeltään, laitoin kolme kerrosta koska ne kohdat jotka jäivät vähänkin kuultamaan läpi näyttivät jotenkin tosi likaisilta. Luonnossa lakka on väriltään ehkä aavistuksen vaaleanpunaisempi. Tykkään koralleista paljon, joten tämäkin on minusta oikein kiva.

Tämä oli kyllä paljon kauniimpi ilman leimauksia, shimmerkin jäi ihan leimauksien alle piiloon :( Ei ehkä mitkään kaikista tyylikkäimmät leimaukset, mutta tarvitseeko sitä aina olla niin tyylikästä.. Nyt vasta näissä kuvissa huomasin että leimauslakka on levinnyt pikakuivattajan takia. Ei sitä niin pahasti luonnossa näe, tehostaa vaan kivasti shimmeriä.. :D Vaikka tämä ei ehkä olekaan ihan mun vahvin taidonnäytteeni leimauksissa, musta tuntuu että oon kehittynyt jonkin verran siinä! Nämä koko kynnen kuviotkin on nyt leimattu ihan konadin normaalilla stamperilla, kun taas pari kuukautta sitten kuviot jäivät aina vähän vajaaksi sillä leimattuna! :)

Tajusin vasta jälkeenpäin että viereisessä hyllyssä on tällainen, joten siitähän se inspiraatio on sitten varmaan tiedostamattomasti lähtöisin.. :D

CND Stickey
Essie - Sunday Funday (3 coats)
Stamps Cheeky Jumbo Plate 2 ''Tropical Holiday'' & Essence Silver stampy polish
Poshé Top Coat

maanantai 12. elokuuta 2013

Indigo Illusion

128

Tämä lakka on ihan mielettön! Tosi voimakas värin vaihtelu, levittyvyyskin tosi hyvä. Luulin että tätä saisi kerrostaa vähintään kolme kerrosta, mutta kaksi suht ohutta kerrosta peitti hyvin. En ollut kokeillut aikasemmin Nubarilta kuin Black Polka Dotia, jäi kyllä todella hyvät fiilikset merkistä. Toivottavasti Nubarin Stardust on samaa laatua, ainakin tämän kokemuksen perusteella ostan merkkiä jatkossakin jos törmään nättiin sävyyn. :)

Strassit näyttää aika ällöiltä tässä kuvassa kun päällä on runsas kerros pikakuivattajaa, oikeasti ne näyttää ihan hyviltä.. :D Strassien kanssa onkin vähän makuasia laittaako päällyslakkaa ollenkaan, mä tykkään laittaa. Nuo pyöreät strassit nyt vaan sattuu olemaan huononpaa laatua kuin muut, muissa kiilto on säilynyt yllättävän hyvin ottaen huomioon kuinka paksun kerroksen Poshea laitoin. Olishan noiden strassien asettelua tietysti voinut miettiä mutta mä halusinkin vähän huolettoman näköisen lopputuloksen.. :D

This polish is incredible! Strong color shift and very nice application. I thought it would take at least 3 coats to get a nice coverage, but two thin(ish) coats were enough. This was the first time ever tried Nubar polish(if Black Polka Dot does not count), and I will definitely buy more these if I see a pretty colour. I hope Nubar Stardust is as good as this :)

Orly Nail Defense & CND Stickey
Nubar - Indigo Illusion (2 coats)
Poshe top coat

torstai 8. elokuuta 2013

My Very First Knockwurst

881

My Very First Knockwurst on oikein kiva nude, helppo levittää ja kaikinpuolin noh, helppo. En sitten tiedä miten tuo sävy sopii ihoni kanssa, mutta siinä se nyt on :D Tämä ei kuitenkaan syrjäyttänyt Illamasquan Monogamousta, joka on suosikkinudelakkani. Tämä on kuitenkin aika erikoisen värinen nude, joten se ansaitsee kyllä paikan kokoelmassani, 

Harmi että pilasin lakkauksen yrittämällä leimata jotain. Ja vielä mustalla, nyt taas muistan vähän aikaa miksi välttelen sillä leimaamista... Oli se vaan niin sottaista ja kynsinuhojen puhdistaminen aika vaikeaa. Leimat ei nyt muutenkaan mennyt niinkuin suunnittelin, leimasin etusormen vinoon vahingossa niin laitoin sitten loputkin vinoon. Nyt ajateltuna nämä voivat olla jopa paremmat vinossa :D 

Kaiken kruunaa kuitenkin nuo lakanankuvat, sillä laitoin Konadin päällyslakkaa paksun kerroksen ilman pikakuivattajaa. Ei ollut hyvä idea, vaikka odotinkin pari tuntia ennen kuin menin nukkumaan. Onneksi tänään onkin töitä kassalla, niin pääsen näistä todennäköisesti pian eroon. Yleensä mun lakat menee ihan pilalle kassalla, mutta nuo edelliset tekstuurit pysyivät täydellisessä kunnossa :)

My Very First Knockwurst is very nice and easy nude. It's not my favourite(Illamasqua Monogamous is), but deserves a place in my collection. I regret that I ruined these with those stupid stampings, that don't look at all how I imagined them to be. Now I remember why I avoid stamping with black polish :D Sheet marks make these even better! 

CND Stickey
OPI - My Very First Knockwurst (2-3 coats)
Stampings BM-319 and Konad Special Polish Black
Konad Top Coat

maanantai 5. elokuuta 2013

Menta

581


582
Sorry about my cuticles.
Ensimmäinen kerta kun kynsilläni on ei-kimaltelevaa tekstuuria! Tämä oli helppo levittää, peitti kahdella kerroksella. Väri tässä on oikein mieluinen, mutta ehkä kimalteleva tekstuuri on enemmän mun juttu. Ei tässä mitään vikaa ole, mutta pidän mielummin kynsilläni kiiltävää cremeä :) Leimauksissa ideana oli tehdä liukuvärjäys, mutta eihän sitä näy ollenkaan.. Kai nämä lakat olivat sitten liian samanlaisia, eikä tekstuuri alla auta asiaa kyllä yhtään. Tuntui muuten niin väärältä jättää päällyslakka pois leimauksien kanssa.. :D

Kävin tosiaan nyt viikonloppuna siellä Tallinnassa, oli oikein kiva reissu. Käytiin Kaubamajassa(kiitos vinkeistä vielä Bambi!), josta mukaan lähti kaksi China Glazea, Fancy Pants ja Dynasty :) Kaikki China Glazet olivat ilmeisesti alennuksessa, ja yhdella oli hintaa noin 5,8 euroa. Olisin voinut ostaa enemmänkin lakkoja noin edulliseen hintaan, mutta ehkä parempi näin kun käyttämättömiä lakkoja on vähän päässyt kertymään..

First time I'm wearing ''creme''-texture polish! Application was easy. I do like the colour, but I think the glittery textures are more my thing. There's nothing wrong with this, I just like wearing glossy creme more. I tried to do gradient stamping, but it's not showing at all! The colours seem to be too similar and the texture is not really helping.. :p It felt so wrong not to put top coat over stampings :D

Orly Nail Defense & CND Stickey
Kiko - 636 (2 coats)
Stamping: BM-208 & Kiko - 623 & 625

torstai 1. elokuuta 2013

Haaste: Näin muokkaan kuviani

Sain Bambilta tämän mielenkiintoisen ja varmasti monelle jo tutun haasteen, jossa haastettu bloggaaja sitten kertoo siitä miten muokkaa kuviaan. Kiitos vielä Bambi :)

Säännöt:
1. Kiitä tietenkin haasteen antajaa taas tästäkin urakasta!
2. Sisällytä postaukseen alkuperäinen täysin muokkaamaton kuva ja muokattu kuva.
3. Kerro mitä yleensä teet, kun muokkaat kuvia blogia varten sopivaksi. Mitä ohjelmaa käytät?
4. Haasta viisi muuta bloggaajaa!

Koska muokkaan kuviani aina vähän eri lailla enkä muista miten edellisiä olen muokannut, valitsin kuvan jota en ole aikaisemmin blogissa käyttänyt. Riippuu tosi paljon fiiliksesta ja luonnollisesti kuvasta kuinka paljon sitä jaksan muokata. Tässä olen muokannut kuvan kirkkautta jne aika paljon(minun mittakaavassani), mutta virheitä taas en ole joutunut korjaamaan niin paljoa kuin yleensä. Tämä kuva onkin aika hyvin onnistunut minun ottamakseni :D

Tässä siis lähtötilanne(pienennettynä):
181

En tosiaan ole mikään kuvanmuokkausvelho, teen oikeastaan aina vähän mitä sattuu ja mitä sillä hetkellä satun muistamaan.. Yritän opetella muokkaamaan ja luen aika paljon muista blogeista vinkkejä, mutta ne vaan unohtuu heti kun avaan tuon ohjelman! Ohjelmahan on siis Photoshop Elements 8, jossa on ihan tarpeeksi ominaisuuksia mun tarpeisiin.

Se näyttää tältä:
182
''I have no idea what I'm doing''
Ensiksi yleensä rajaan kuvan, sitten pienennän kokoon 1000xjotain. Pienennän jo tässä vaiheessa koska virheiden korjaaminen on mun mielestä silloin helpompaa vaikka näyttääkin varmaan epäsiistimmältä. Sitten korjaan pienet virheet käyttämällä Spot Healing Brush Toolia. En yleensä tee sitä kovin huolella, heh. Tässä kuvassa olen korjannut esimerkiksi pullossa olevan roskan pois ja vähän kuivaa ihoa kynsinauhoista. Joskus korjaan myös esimerkiksi pieniä pölyhiukkasia tai jotain pieniä karvoja. Kynsilakkojen rajoja en oikeastaan koskaan siisti photoshopilla koska en osaa en koe sille olevan sen suurempaa tarvetta.

Sitten vaihe josta olen kaikista eniten pihalla, kirkkauden ja värien jne säätö. Kamerasta tulee aina vähän mitä sattuu, kun säätelen asetuksia ihan fiiliksen mukaan. Olen todennut hyväksi ''vaalentaa varjoja'' eli siis säädän vähän kohtaa Lighten Shadows. Joskus saatan myös säätä ihan kirkautta ja kontrastiakin.. en kyllä kovin usein tee niin. Color Variationsia käytän joskus, useimmiten en. Tästähän saiskin näköjään paremmin kuvia kirkkaamaksi.. opin aina jotain uutta. Periaatteessa siis teen nämä säädöt aina vähän kokeilemalla kaikkea. 
184
''lighten kaikkiin ja hyvä tulee''
Terävöitin tätä kuvaa käyttämällä toimintoa Unsharp Mask. En oikeastaan ole koskaan ennen käyttänyt sitä, mutta ajattelin tulevaisuudessa kokeilla jos oppisin käyttämään sitä.

Viimeistelen kuvat yleensä blurraamalla sormet. Joskus blurraan kynsinauhojakin. Blurraan niitä yleensä aika reilusti, mitä välttämättä muut bloggaajat ei tee. Mun mielestä ne vaan näyttää kivemmalta niin. Eniten blurraan sormia ihan siitä taustan rajalta. Sitten laitan vielä vesileiman. Pitäisikin tehdä uusi mätsäämään blogin suht uuteen ulkoasuun.. Otan vesileimaan värin yleensä koristeluista tai jostain lakkauksesta ja isken sen pullon päälle sinne mihin mahtuu. Uskon että se näyttää niin värinsä kuin sijaintinsakin puolesta joidenkin mielestä huonolta ja epäsiistiltä. Jotenkin olen vaan jumiutunut tuohon tapaan. Pienennän kuvaa lopuksi  Save For Web-toiminnolla hieman lisää, yleensä 800xjotain-kokoiseksi. 

Tässä nyt sitten valmis kuva, ehkä vähän enemmän muokattuna mitä yleensä.
183

Siitä tuli vähän pieni, sillä aloitin muokkauksen vahingossa ylhäällä olevasta pienennetykstä kuvasta, jota piti vielä rajata. Huomasin tämän vasta lopussa joten ajattelin että olkoon. Itseäni vähän häiritsee se, että kuvani näyttävät usein aika suttuisilta. Myös se vähän ärsyttää, etten saa vaan saa tuota sormien keltaista väriä mitenkään muokattua neutraalimmaksi ilman lakan värin muuttumista. Nytkin huomasin tuolla nimettömän kynsinauhassa tuollaisen läntin, huolellisuutta siis kaipaisin vielä. Flickr ei muuten tee usein hyvää kuvilleni.. Heittäkää ihmeessä vinkkejä jostain kätevästä, helposta ja ''ilmaisesta'' kuvapalvelusta jossa kuvien laatu pysyisi vähän parempana.. 

Nyt jälkeenpäin katsottuna tuo kuva ei miellytä minua kovin paljoa.. Mutta tosiaan ainakin kerron tässä vähän siitä mitä yleensä teen kun muokkaan kuvia :)

Haastan tähän seuraavat bloggaajat!


Toivottavasti nyt onnistuin löytämään sellaisia bloggaajia joita ei ole vielä haastettu :)