maanantai 30. syyskuuta 2013

Stardust

3091

3092


Siitä onkin jo jonkun aikaa kun viimeksi kokeilin water decaleita. Viimeksi homma ei mennyt ihan putkeen, eikä kyllä tälläkään kertaa :D Sain ne loppujen lopuksi aseteltua ihan kivasti, jos ei pikkurilliä katsota... Lohduttauduin sillä ajatuksella että mulla on muutenkin niin pieni pikkurillin kynsi ettei siirtokuva olisi mitenkään sopinut siihen kunnolla..

Lakasta mulla on myös vähän ristiriitaiset fiilikset, tavallaan se on tosi siisti ja duochrome-efekti on voimakas. Ehkä jopa voimakkaampi kuin pullossa, vähän yllätyin siitä miten näkyvä se on kynnellä :) Toisaalta taas vähän aikaa näiden oltua kynnellä mulle tuli semmoinen tunne että tämä on vähän mummomainen väri.. Lakan koostumus oli oikeastaan juuri sellainen mitä sen pullon perusteella kuvitteinkin olevan, ohut ja sellainen jossa siveltimen vedot näkyvät. Kun lakan levitti huolellistesti siveltimen vedot jäivät loppujen lopuksi aika huomaamattomiksi  :) Glassfleck-tyyppiset duochromet taitaa silti olla enemmän mun juttu.

Orly Polishield & CND Stickey
Nubar - Stardust (3 coats)
Water decals from ebay
Poshé topcoat

September 2013


Syyskuun ostokset/ What I bought this September

sep1
sep4

Gina Tricot - Punk Gina Tricot
Color Club - Silver Lake Ebay
China Glaze - Tart-y For the Party Ebay
OPI - Sprung Asos

Tämän kuun ''sekalaiset'' ostokset näyttäisi tältä.. Voitteko kuvitella, ostin Ebaysta vain kaksi lakkaa koko kuussa!! Tulihan kuitenkin muualtakin ostettua mutta niihin nyt on yleensä hyvä syy, kuten vaikka ale... :D Ginan lakkakin oli -20% tarjouksessa, ihme että pystyin lähtemään vain yhden lakan kanssa :p Sprung taas lähti mukaan Asoksen tilaukseen vitosella. Pelkkiä lakkoja en sieltä enää tilaisi mutta nyt kun mukana oli takki ja laukku niin uskalsin tilata :D


sep2
sep5
Jaa olihan siellä yksi kuva jossa lakat ovat väärässä järjestyksessä.. :D

Catrice - Dirty Berry
Glitter Gal - Light As A Feather
Zoya - Chloe
Kaikki Atouts Charme

Tilasin pitkästä aikaa pelkkiä lakkoja jostain muusta ulkomaisesta kaupasta kuin Ebaysta. Tutustuin tähän Ranskalaiseen kauppaan kun etsiskelin paikkoja joissa myydään Dance Legendiä. Tässä kaupassa on tosiaan hyvää se, että tullirajoista ei tarvinnut huolehtia. Niin ja tietysti iso valikoima vähän harvinaisempiakin merkkejä ja joitain indieitä, ihan ok hinnat ja kohtuulliset postikulut! Dance Legendeja ei(vielä) tarttunut mukaan, mutta pari muuta kaunista lakkaa kyllä :) Nämä tulivatkin pikana kotiin, noin viikossa viikonlopun ollessa välissä. Se ''hyvä syy'' ostaa nämä oli muuten synttärit! 

sep3
sep6

OPI:
OPI Ink
You Only Live Twice
My Private Jet
Live And Let Die
Sokos Emotion

Nämä löysin vähän syrjäisemmästä Emotionista ennen kuin menin töihin, kaikki nämä olivat -70% alennuksessa :) Olin niin innoissani kun huomasin nämä, värejäkin oli vielä paljon erilaisia jäljellä.. Olisin voinut niistä useammankin kotiuttaa mutta piti pitää järki päässä ja ottaa ''vain muutama'' :D Vähän jäin jälkikäteen harmittelemaan että olisi pitänyt ostaa vielä se Anti-Bleak.. Ehkä jos eksyn sinnepäin lähiaikoina :) Eipä se toisaalta ebayssakaan maltaita maksa.

Semmoisia tällä kertaa! Myönnetään, että mulle on tulossa näiden lisäksi pari uutta Zoyaa ja yksi Essie.. :D Mutta ne menee sitten ensi kuun saldoon ;)

Wishlisht

OPI - Pure 18k top coat (tai mikä ikinä sen virallinen nimi onkaan)
OPI - Silent Stars Go By
Zoya - Dream

Mun tekisi ihan hirveästi mieli ostaa tuo OPI:n hopea- ja valkokultahippulakka. Olen jo kauan haaveillut jostain kulta- tai hopeahippulakasta, mutta musta tuntuu että olen nyt löytänyt sen oikean joka mun on ostettava! :D Rahatilanne ei ole mikään ongelma, mutta ihan periaatteesta en haluaisi maksaa niin paljoa lakasta.. Mietin tätä varmaan vielä jonkun päivän ennen kuin annan itselleni luvan hankkia sen :D 

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viola Microglitter

2991


2992


2993
Stampings with Color Club Harp On It


Viola Microglitter aka Kiko 255 ei tosiaankaan pääse näissä kuvissa oikeuksiinsa. Todella upea lakka, mutta tästä ei oikein saa hyviä kuvia lightboxissa eikä aurinkoakaan ole saatavilla, joten jouduin turvautumaan salamaan.. Muutenkin lakkaus alkaa olla jo vähän kärsinyt ja lightbox-kuvassa näkyykin hienosti miten yritin kärkikulumaa korjailla :D Lakka oli helppo levittää, mutta se sotki vähän kynsinauhoja siistiessä. Todennäköisesti siis myös poistossa, mutta se nähdään vasta illalla!

En osannut päättää leimaanko hololla vai en, joten toisessa kädessä Essien No Place Like Chrome ja toisessa Color Clubin Harp On It(ja leimat väärinpäin..). Molemmista lakoista tykkäsin leimauksissa, ja leimauskuviosta vielä enemmän! Tätä kuviota tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessakin :)

Laatu ei nyt tässä postauksessa ole ihan sitä mitä halusin, mutta pitihän tämä lakka kuitenkin esitellä :) Ensi kerralla sitten toivottavasti kaikin puolin parempaa postausta..

Orly Nail Defense & CND Stickey
Kiko - 255 (2 coats)
Stampings: MoYou Pro Collection 08 & Essie - No Place Like Chrome / Color Club - Harp On It
Poshé topcoat

tiistai 24. syyskuuta 2013

Naughty Nautical

2491

Aika kliseisesti yhditsin tämän lakan sailor-teemaisiin leimauksiin :D Mutta minkäs teet, lakka sopii näiden leimojen kanssa täydellisesti ja oli kaksi vielä kokeilematonta sailor-laattaa.. Naughty Nautical on tosi kaunis ja levittyvyydessäkään ei ollut mitään moitittavaa. :) Sen sijaan näissä MoYou-laatoissa on sellainen ongelma johon en ole muiden laattojen kanssa törmännyt. Putsaan laatat ihan tavallisella vanulapulla eikä ennen ole ollut mitään ongelmaa, mutta näiden kuvioiden reunat on jotenkin niin terävät että se vanulappu hajoaa.. Kuviot onkin sitten ihan siinä nukassa jota koitinkin nyppiä pois, mutta kynnelle kyllä päätyi silti muutamakin sellainen roska.. Todella ärsyttävää! Muuten olen kuvioihin ihan tyytyväinen vaikka kuvioiden kohdistamisessa tarvitsen vielä treeniä :)

Orly Nail Defense & CND Stickey
Essie - Naughty Nautical (2 coats)
Index finger & ring finger stamping: MoYou Sailor Collection 05 & Kiko 625
Middle finger & pinkie stamping: MoYou Sailor Collection 01 & Konad white
Konad topcoat
Poshé topcoat

maanantai 23. syyskuuta 2013

Pink holo & Gold Fever

2391


2392

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa Seppälän Nails-merkin lakkaa. Ennakkoluuloja minulla ainakin oli, en pidä yhtään pullosta, isosta siveltimestäkään en kovin paljoa välitä eivätkä väritkään ole oikein vakuuttaneet.. Ei se hintakaan mun mielestä loppujen lopuksi ole niin halpa.. Kuitenkin tämä vaaleanpunainen holo ja sellainen ''teal'' siis sinivihreä holo näyttivät kauniille. Sinivihreä jäi kuitenkin kauppaan mutta tätä vaaleanpunaista halusin kokeilla. Yllätyin siitä miten neutraali tämä on. Sivellin oli parempi kuin mitä olin kuvitellut, mutta en tiedä sitten mitä olisin tykännyt jonkun cremen kanssa siitä. Lakka vaati kolme kerrosta, mutta levittyi hyvin niinkuin tällaisilla scatterholoilla on tapana :) En kuitenkaan usko että tulen ostamaan tämän merkin lakkoja useampia, ainakaan cremejä. 

Olisin halunnut koristella nämä harmailla leimoilla, mutta en löytänyt itseltäni mitään sellaista harmaata joka olisi sopinut leimaukseen(nyt tuli vasta mieleen että revvvolution olisi voinut olla aika hyvä valinta....). Muut leimauslakatkaan eivät innostaneet joten päädyin vain lakkaamaan yksinkertaisen glitterkärjen.. Ehkä jonkun mielestä tylsä tapa koristella lakkauksia, mutta musta ihan kiva. Essencen Gold Fever siis kärjissä, tämä lakka yllätti minut kauneudellaan :) Näistä tuli silti ehkä vähän tylsät kynnet, liian prinsessat vaikka ovatkin yksinkertaiset! :D

Orly Nail Defense & CND Stickey
Nails - Hologram 09 (3 coats)
Essence - Gold Fever (tips)
Poshé topcoat

lauantai 21. syyskuuta 2013

Saint George & Going Platinum

2191


2192

En olekkaan pääsyt vähän aikaan postaamaan  uusia kynsiä! Töitä on ollut aika paljon ja muutenkin olen ollut menossa :) On tässä pari vastoinkäymistäkin ollut, yksi kynsi katkesi oikein kunnolla ja viimeksi kun yritin saada jotain kynsiä aikaiseksi sähköt katkesivat heti kun olin aloittamassa leimauksen :D No joo, itse asiaan eli näihin kynsiin. Oli tosiaan kiire kun nämä tein, ja siksi siistiminenkin jäi vähän huolimattomaksi. Meinasin jo jättää nämä julkaisematta mutta tykkään näistä niin paljon että onhan nämä esiteltävä vaikkei siisteimmät olekkaan :D 

Tämä oli minulle aivan ensimmäinen kokemus A-Englandista, jota muut ovat kovasti kehuneet. Ostin Saint Georgen Adeninasta jo jonkin aikaa sitten. Sudissa oli pientä vikaa jonka kanssa olisi kyllä pärjännyt, mutta tottakai täyden hinnan maksaneena haluan virheettömän tuotteen :D Laitoinkin siitä sitten suoraan A-Englandille viestiä ja sain uuden sudin :) Saint George oli mielestäni vähän paksua eikä kynsinauhojen reunoista ollut kovin helppo saada siistejä. Kuitenkin tässä on vain YKSI kerros lakkaa! Oikein kaunis lakka ja leimaakin hyvin :)

Pääsin myös leimoissa kokeilemaan minulle aivan uuden merkin laattaa. Kyseessä siis MoYou, josta tilasin yhteensä neljä laattaa, saapuivat muuten vajaassa viikossa vaikka välissä oli viikonloppu! Merkin sivut tekivät minuun vaikutuksen selkeydellään ja tyylikkyydellään sekä tietysti upealla laattavalikoimallaan... Kesti todella kauan valita omani :D Stamperina käytin ihan perus Konadin stamperia. Ainakin tämä kuvio toimi uskomattoman hyvin vaikka olinkin kiireessä :) 

Orly Nail Defense
A-England - Saint George (1 coat)
Wet n Wild - Going Platinum (2 coats, accent nails)
Stampings: MoYou Pro Collection 05 & A-England Saint George
Poshé topcoat

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Liebster Award x2 and other challenges

Sain kaksi vähän erilaista Liebster-tunnustusta, toisen Glitterland-blogin Katjalta ja toisen Beacon Nails-blogin Yelizalta. Kiitos paljon! :) Säännötkin vähän erosivat toisistaan mutta ajattelin silti yhdistää nämä samaan postaukeen. Sain näiden lisäksi myös kaksi haastetta jossa vastataan 11 kysymykseen. Toisen sain Milbalta ja toisen Nail Netalta. Kiitos! Olen tehnyt tämänlaisen haasteen jo kahdesti, mutta vastaan vielä näihin kysymyksiin :D Ketään en kuitekaan tällä kertaa haasta. Kuvasin tähän laitettavaksi nättejä lakkapulloja, en keksinyt oikein mitään muutakaan.. Tämä on sitten todella pitkä postaus!

I got two Liebster award nominations recently :) They differ a little bit from each other. The other nomination is from Katja from the blog Glitterland and the other is from Yeliza from the blog Beacon Nails. Thank you very much girls! :) I also got some challenges where you have to answer 11 questions. These challenges were given by Milba and Nail Netta. Thank you! I'm not going to challenge anyone this time :P I took some pictures of pretty nail polish bottles for this post, since I didn't have any other picture ideas.. This is a very long post!

1593



Katjan Liebster Blog-haasteen ohjeet:
1. Kiitä antajaa, ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla alle 200 lukijaa), ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset, joille jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin viidelle.

The rules of the challenge I got from Katja:
1. Thank the blogger who nominated you.
2.Choose five blogs(with under 200 readers), and tell them about it leaving a comment in their blogs.
3. Wish that the people you nominated will pass it to five new bloggers.


Viisi asiaa joita tarvitset päivittäin/ Five things you need daily:
Hammasharja, hammastahna, puhelin, Gina Tricotin mustat topit, netti
Toothbrush, toothpaste, my phone, my Gina Tricot black tops, internet

Viisi kirjaa jota suosittelet muille/ Five books that you recommend:
En oikeastaan lue kirjoja, ja jos lukisin niin ne ei varmasti olisi kovin järkeviä :D
I don't really read books :/

Viisi materialistista joululahjatoivetta/ Five materialistic christmas wishes:
Zoya Gilty, Real techniquesin core-collection tai jotain kivoja puuteri, poskipuna jne siveltimiä, Nfu-Oh:n Cuticle Remover, Dance Legendin multichromeja, Vagabondin nilkkurit. Ihan yleisesti toivelistalla, en mä näitä kyllä muilta pyytäisi :D
Zoya Gilty, Real techniques core collection, Nfu oh cuticle remover, Dance Legend duochromes, Vagabond ankle boots. I wouldn't really ask these from anyone though :D

Viisi paikkaa jossa haluaisit käydä/ Five places you want to visit:
Barcelona, New York, Dubai, Singapore, Amsterdam

Viisi adjektiivia jotka kuvaavat sinua/ Five adjectives that describes you:
 kärsimätön, laiska, joskus hauska, keräilijä(vahingossa), tarinoiden kertoja
impatient, lazy, sometimes funny, collector(by accident), storyteller

Viisi elämänohjetta, jotka haluat jakaa muille/Five quotes you want to share:
Mua ärsyttää kaikki tällaiset elämänohjeet.. No joo practise makes perfect.


1592


The rules of the challenge i got from Yeliza: 
You must link back to the blogger who nominated you. 
Answer the 11 questions given to you by the blogger who nominated you. 
Nominate 11 other bloggers with less than 200 followers.
Go to the blogs you nominated and notify them of your nomination.
Give your nominees 11 questions to answer.

Yelizan Liebster blog-haasteen ohjeet:
Sinun täytyy mainita bloggaaja joka haastoi sinut.
Vastaa 11 kysymykseen jotka sinut haastanut bloggaaja antoi sinulle.
Haasta 11 muuta bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa ja anna heille 11 kysymystä.

1. What made you decide to start blogging/ Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen
I wanted to show my nail polishes and maybe a little bit nail-art to everybody and wanted to join the community. :D I just didn't want to be the silent reader anymore. I needed also place to talk my nail stuff, since my family and friends were getting really tired of hearing about it :D
Halusin näyttää kaikille kynsilakkojani ja ehkä ihan vähän jotain nail-artia. Halusin myös mukaan tähän yhteisöön enkä enää olla vain hiljainen lukija. Tarvitsin myös paikan jossa puhua näitä kynsijuttuja kun perheeni ja ystäväni olivat ehkä saanut jo tarpeekseen :D

2. Who is the number one supporter for your blog/ Kuka on suurin tukijasi blogin suhteen
My active readers? I don't know.
Aktiiviset lukijani? En tiedä.

3. What kind of animal would you be/ Mikä eläin olisit?
Some kind of bird.
Jonkinlainen lintu.

4. Do you have any hidden/special talents/ Onko sinulla erityisiä taitoja?
No! Or in case I have they are very well hidden.
Ei ole ei.

5. What is the first thing you notice about a person/ Mikä on ensimmäinen asia jonka huomaat ihmisessä?
Clothes maybe, and face.
Varmaan vaatteet ja kasvot.

6. If you could go back in time and change one thing what would it be/ Jos saisit muuttaa jonkin asian menneisyydessäsi mikä se olisi?
Probably nothing because it would take too much time to think what would be the right thing.
En varmaan mitään koska siihen menisi liikaa aikaa kun miettisin mikä olisi juuri oikea asia muuttaa..

7. What's your favorite season of the year/ Mikä on lempi vuodenaikasi?
Summer or Autumn. Spring is also nice but then has always been very much stress with school and allergies.. :p This year it might be different since I'm not going to school anymore.
Kesä tai syksy. Kevät on kanssa ihan jees mutta silloin on aina ollut kauheasti stressiä koulun kanssa ja allergiatkin vie voimia. Tänä vuonna saattaa olla erilaista, kun en käy enää koulussa.

8. If you could go anywhere in the world right now, where would it be/ Jos saisit lähteä nyt minne vaan maailmassa, minne menisit ? 
Anywhere! I hate this town. New York would probably be my choice :)
Minne vaan, vihaan tätä paikkaa. Varmaankin New York olisi valintani :)

9. What's the best way into your heart/ Mikä on paras tie sydämeesi
Being funny and talking a lot but still listening. 
Voi apua toi mun suomennos.. :D Jokatapuksessa olemalla hauska ja puhumalla paljon mutta silti kuuntelemalla.

10. If you could spend a day with any celebrity who would it be/  Jos saisit viettää päivän kenen tahansa julkkiksen kanssa kuka se olisi? 
Some of the djs I like because I would love to see a huge party. And most of them seem fun :D 
Joku dj jonka musiikista tykkään, koska olisi kiva nähdä isot bileet.. Ja useimmat niistä vaikuttaa hauskoilta :D 

11. Do you have any guilty pleasures?
Stupid tv shows :D
Nyt ei ajatus kulje niin paljon että osaisin suomentaa tämän jotenkin lyhyesti ja suurin osa sen tuosta ymmärtää..

1594

Loput kaksi haastetta ovatkin sitten aika samoilla säännöillä kuin edellinen. Näitä en enää jaksanut englannintaa

Milban kysymykset

1. Lempiruokasi?
Naudan sisäfilepihvi ehdottomasti! :D

2. Millä yleensä liikut paikasta toiseen? (auto,pyörä jne)
Autolla,bussilla tai kävellen. 

3. Shoppailetko usein?
Kyllä mä aika paljon, vaikken niin paljon kuin ennen. Ja mietin paljon enemmän mitä ostan.

4. Mitä herkkua haluaisit juuri nyt syödä?
Salmiakkia tai smasheja :D  

5. Hese vai mäkkäri?
Mäkki koska El Maco :)

6. Odotatko jo joulua?
En.

7. Lempivärisi?
Musta.

8. Onko sinulla lemmikkejä?
Ei ole eikä ole koskaan ollut :P

9. Mikä puhelin sinulla on?
Samsung galaxy s3 :)

10. Mistä asiasta tykkäät huoneessasi?
Sänky on parasta tässä huoneessa :D

11. Tee, kahvi vai kaakao?
kaikkia juon kyllä mutta varmaan useiten teetä, kahvia jos joku toinen laittaa. Kaakaota harvemmin vaikka se onkin hyvää..

1591


Nail Netan kysymykset

1. Lempiravintola?
En osaa sanoa yhtä mutta Italialaiset Italiassa. :)

2. Lempieläin?
Ei-hämähäkki tai muu mun reviirille tunkeutuva kaveri. Koiranpennut on ihan söpöjä..

3. Lempilakka?
Sanon varmaan joka toisesta lakasta että se on mun lempilakka. Aika vaikea valita yhtä kun voi olla monia :) Sally Hansenin Lava tulee nyt mieleen.

4. Lempikuvio?
Tällä hetkellä tommonen bandana-kuvio, siis tuollainen paisley :)

5. Lempilakkamerkki?
China Glaze

6.  Lempilakkaukset?
No jaa.. Toisilla vai itsellä? Lucys Stashilla oli ihan törkeän hienot vesipisaralakkaukset niin ne. Olisi kiva jos osaisi niin hienoja kynsiä tehdä itsekin :)

7. Onko sinulla lemmikkiä?
Ei ole.

8. Kauanko olet lakannut kynsiäsi?
No jostain pikkutytöstä asti joo mutta aktiivisesti nyt parisen vuotta.

9. Monestikko olet tehnyt haasteita?
Onhan tässä muutama tullut tehtyä. Vajaa 10 yhteensä.

10. Onko sinulla idolia?
Ei. Paitsi kynsibloggaajana Scrangie :D

Kauanko olet blogannut?
9 kuukautta :)

Enpä oleta että kukaan olisi tänne asti jaksanut lukea :D Mutta onpahan nyt vastattu sitten kaikkiin haasteisiin mitä oli kertynyt :)

perjantai 13. syyskuuta 2013

Smooth Sailing

1391


1392


1393

Tämän lakan kanssa tein jotain, mitä ei yleensä tapahdu minkään lakan kanssa. Yleensä mietin aika kauan ennen kuin laitan tilauksen menemään, mietin onko mulla dupeja lakalle tai jotain. Tämä minun oli vaan pakko ostaa sen nähtyäni vain pikaisen swatchien googletusten jälkeen :D Olin jostain syystä kauan tietämätön tämän lakan olemassaolosta, kunnes näin jossain blogissa sen swatchin. Ajattelin että se on varmaan joku htf(tyyliin samaa sarjaa kuin Essien Starry Starry Night) kun en tätä upeutta ollut ennen nähnyt, mutta onneksi se olikin ihan helposti saatavissa :) Koostumus oli ihan hyvä, kaksi kerrosta riitti suurimpaan osaan kynsistä, joihinkin laitoin kolme(jenkkisuti). En tosiaankaan kadu tämän ostamista, oikein ihana lakka :) Jostain syystä sinisiä shimmereitä ja glassfleckejä on tullut nyt kuin vahingossa hamstrattua, tekisi niin mieli hankkia vielä China Glazen Caribbean Blue... En vaan tiedä viitsinkö ChG:n lakkaan laittaa vajaata 20 euroa ihan periaatteesta :p

I was not aware of the existence of this polish for a long time. Then I saw it in some blog and fell in love! I thought it was htf(like Starry Starry Night), since i had never seen this beauty. Luckily it was easy to get and I had to buy it immediately! I rarely do that, usually I think many days before I buy a new polish. But I don't regret at all, this is so beautiful and amazing. :) I had no application problems, some nails took two coats and some three. 

Orly Nail Defense & CND Stickey
Essie - Smooth Sailing (2-3 coats)
Poshé topcoat

torstai 12. syyskuuta 2013

KKCenterHk Plastic Stamping Plate Review

1293


1292

KKCenterHk tarjosi minulle tilaisuutta arvioida lisää heidän tuotteitaan, tällä kertaa otin testiin jotain ihan uutta minulle! Valitsin tällaisen muovisen leimauslaatan, joka on siis samanlaista materiaalia kuin stamperit yleensä. Vähän jännitin että saisinko ollenkaan sellaista tulosta jota voisin blogissa esitellä, kun en ollut tällaisesta ikinä kuullutkaan :D Valitsin juuri tämän laatan koska ihastuin tuohon pilvikuvioon, muitakin aika kivan näköisiä siellä oli valikoimissa. Laatta löytyy täältä, ja se on merkiltään N.Nail(tuotenumero NNAIL-SPPNA14).

KKCenterHk gave me a chance to review more of their products. This time I chose something brand new for me. I chose this plastic stamping plate, which is pretty much same material that normal stampers are. I was very nervous if I would get any good results with this, because I had never even heard from anything like this :D I chose this plate because I fell in love whit this cloud pattern. You can find this plate here. The plate is N.Nail product, item number NNAIL-SPPNA14.

Kokeiluajankohdaksi valitsin tottakai yön, joten tulos on vähän sen mukainen. En meinannut aluksi ollenkaan tajuta miten tämä toimii, mutta pienen googlettelun jälkeen sen ymmärsin. Eli aluksi laatalle laitetaan lakkaa kuvion kohdalle, niinkuin normaalistikkin. Sitten kohta joka oli minulle vaikea ymmärtää, eli kuvio painellaan kevyesti paperille muutama kerta niin että ylimääräinen lakka on hävinnyt kuvion ympäriltä. Sitten vaan painetaan kuvio kynnelle. Aika simppeliä.

I really had no idea how this worked, so I had to google some advice. First step is to put polish on the picture you want, like in regular stamping. Then is the part that I didn't get right away, you have to press the stamping plate gently on paper to get the excess polish off from around the picture. Then you just need to stamp the picture onto your nail. Quite simple.

Onnistuin omasta mielestäni aika hyvin ensikertalaiseksi, tulos ei tosiaan ollut yhtä siisti kuin normaalissa leimauksessa, mutta en varmasti kovin hyvä ollut ensimmäisellä kerralla siinäkään. Toki muusta leimauskokemuksesta on tässä hyötyä. Löllöjä Xl-stampereita käyttäville tämä olisi varmaan aika haastavaa kun on tottunut erilaiseen leimaukseen. Rajoja oli vähän vaikeampi saada selkeiksi ja siisteiksi kuin normaalissa leimauksessa. Kynsilakanpoistoainetta tässä hommassa kuitenkin kului vähemmän, ja muutenkin ehkä hieman siistimpää puuhaa. Tämä soveltuu myös varmasti hyvin monivärisille leimauksille, harmi etten kokeillut. Halusin valita Konadin idioottivarman leimauslakan tähän ensimmäiseen kokeiluun :D Toiseen käteen kokeilin myös Kikon mirror-lakkaa, joka kuivuu todella nopeasti. Se leimasi yllättävän hyvin, vaikka hommassa kului vähän aikaa!

I think I did pretty good for a first timer, the result wasn't as neat as normal stamping would have been though. But i quess my first normal stamping experience was not really good either.. Of course some stamping experience helps with this too. If you normally use these big and soft stampers, this might be even harder to learn. The result here was not that clean that in normal stamping, and the outlines wasn't that clear. This stamping method needed less nail polish remover and cleaning though! I think this would be great for multicoloured stamping. I should have tried that, but I wanted to use some idiot proof stamping polish(Konad White) to get a good result :D

Tämä oli ihan hauska kokeilu, mutta ehkä normaali leimaus on vähän helpompaa. Aluksi oli vähän kömpelöä leimata isolla laatalla joka ei paljoa jousta, mutta kun tekniikan oppi se helpottui koko ajan. Jos tätä siis vähän harjoittelisi saattaisi se sujua hyvinkin. Taidan kuitenkin tykätä enemmän normaalista leimauksesta, joiden laatoissakin on tällä hetkellä paljon enemmän valinnanvaraa.

This was a fun experiment, but I think I prefer normal stamping myself. At first it was bit clumsy to stamp with this big plate that wasn't very flexible. When you learn the technique it gets easier. I'm gonna stick with normal stamping since there are more variety in stamping plates at the moment.

Orly Nail Defense & CND Stickey
Flormar - U15 (4 coats :( )
N.Nail Plastic Stamping Plate (sent by KKCenterHk for review!) & Konad White stamping polish
Konad Topcoat & Poshé topcoat

No huhhuh miten paljon tekstiä. Voisin vielä sanoa pari sanaa lakasta. Ei hyvä yksinään. Tai ihan kiva joo mutta neljä kerrosta oli aika tuskaista laittaa vielä kun tuo oli aika hidas kuivumaan :P Meikällä on vissiin vähän keskittyminen herpaantunut kynsien siistimisessäkin :D Nyt tätä kirjoittaessa vähän sama vika.. Joka tapauksessa nämä kynnet eivät oikein ole minun tyyliset, vähän turhan prinsessat. Ja U15:sta vielä, se on upea topperi, ainakin googlesta löytyi kauniita kuvia :) Niin ja muuten, tämä postaus ei sisällä mitään linkkejä joista hyötyisin rahallisesti.

lauantai 7. syyskuuta 2013

The Show Must Go On!

791


792


793

Aivan upea lakka, vaikka duochrome-efekti ei luonnollisesti olekkaan yhtä voimakas kuin pullossa. Se on kuitenkin nähtävissä kun lakkaa katsoo tarkkaan :) Koostumus oli hyvä, sen verran ohut kuitenkin että kolme kerrosta sai laittaa. Koristeluihin ei tällä kertaa riittänyt aikaa mutta mielestäni tämä lakka on niin upea että olisi ollut sääli peittää sitä millään!

Orly Nail Defense & CND Stickey
OPI - The Show Must Go On! (3 coats)
Poshé topcoat

torstai 5. syyskuuta 2013

Highlight Of My Summer

591


592


Viime postauksissa onkin nähty jo vähän syksyisempiä sävyjä, mutta nyt on vähän kesäisemmän värin vuoro :) Highlight Of My Summerin levittyvyydestä en odottanut mitään hyvää, joten se yllätti minut. Laitoin kolme kerrrosta, vaikka kahdella olisi pärjännyt jos kynsiä ei kuvaisi ;) Ei kuitenkaan mikään kovin helppo levittää mutta mintuksi ja näin ihanaksi väriksi ihan ok. Kuitenkin paljon parempi levittyvyydeltään kuin saman kokoelman Sun Of a Peach. Väristä tykkäsin paljon myös ilman koristeluja, ehkä hieman enemmänkin.. Fairy Dust oli jo vähän liikaa, olisi varmaan pitänyt jättää se pois. Kiko oli taas ihan uskomaton leimailussa!

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Highlight Of My Summer (3 coats)
Stamping: Cheeky Jumbo Plate 2 ''Tropical Holiday'' & Kiko 622
China Glaze - Fairy Dust
Poshé topcoat

maanantai 2. syyskuuta 2013

Bordeaux

291


293

Vau. Tästä lakasta mä tykkään, paljon. Paras Kikon Sugar Mat mitä olen kokeillut tähän mennessä! Tällaiset värit nyt syksyn tullen muutenkin viehättää mua paljon, mutta siis tämä on ihan tosi upea! Tekstuurilakat, aluksi en ollut niistä niin varma mutta nyt en voi kun vaan tykätä näistä, helppoja, näyttäviä ja kestää pitkään. Saattaa olla että taas toistan itseäni.. :D 

Olen tykännyt melkein kaikista kimaltavista tekstuureista joita olen nähnyt, en kuitenkaan ostanut mutta silti nämä värit iskee muhun tosi kovaa! Jotkut näistä ovat niin ihanan ''complex'', ömm suomeksi siis varmaan monimutkaisia. Niinkuin esimerkiksi tämä, katsokaa nyt tuota lähikuvaa. Toinen ehdoton tekstuurilempparini, OPIn Solitaire, ei ole niin monimutkainen mutta siinä on silti jotain niin uniikkia ja kiinnostavaa. Olen jo monta kertaa ajatellut etten enää tekstuureja hanki koska pelkään että se on vain ohimenevä juttu, mutta aina kun niitä kokeilen kynsilleni tulen ihan toisiin ajatuksiin.

Ihanaa saada taas tämä parempi kamera käyttöön. Kyseessä siis Canonin 100D. Kun kamera tuli taloon, olin sitä mieltä että se on aivan turha enkä ikinä tule käyttämään sitä. Lähinnä siksi että se on ''pieni ja kompakti'' järkkäri toi minulle paljon ennakkoluuloja... Itsehän siis omistan muutaman vuoden vanhan kameran joka on kaikkien vähänkin asiaa tuntevien mielestä ihan lelu, ei siis paljon mulla sanomisen varaa saati sitten tietoa näistä asioista... :D En tiedä mitä asiantuntijat 100D:stä ajattelee, mutta mun tarpeisiin tosi hyvä. Jokatapauksessa, tämä kamera on huomattavasti parempi kuin omani ja perun kaikki pahat puheeni tästä. I wish you were mine <3

CND Stickey
Kiko - 645 (3 coats, really 2 would have been enough)

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

August 2013

Olisi taas ostopostauksen vuoro! Elokuu on mulla mennyt ihan älyttömän nopeasti..

Tämän kuun ostokset/What I bought this month
195
196

Color Club - Miss Bliss Ebay
Color Club Ho-ho-holly Ebay
Wild & Mild - Starry Sky Seppälä


197
198


China Glaze:
 Dynasty Kaubamaja
Fancy Pants Kaubamaja
Strap On Your Moonboots Ebay

Mooboots oli auki kun sain sen postista ja koostumuskin on pilalla :(

193
194

OPI:
The Show Must Go On Ebay
Every Month is Oktoberfest Ebay

En yleensä maksa niin paljoa lakasta kuin maksoin tuosta ensimmäisestä OPI:sta(taisi olla peräti 15 euroa, eli ei mikään järjetön summa), mutta onhan se nyt ihan törkeän upea! En malttaisi odottaa että pääsen käyttämään tätä.. Voi olla että kiilaa parin muun käyttämättömän ohi.. Oktoberfest taas ei tosiaankaan edusta pullokuvissa :p


191
192

Flormar:
U12
U08
U30
NO12

Olen eniten innoissani näistä U12:sta ja NO12:sta. Aika jännä että jotenkin tuollainen ihan perus punainen crelly saa mut näin iloiseksi :D Mulla ei kuitenkaan ole kauheasti perus punaisia, joten tämä oli oikein hyvä kokoelmaani :)

Noh, ei nyt mitään ihan järjettömiä ostoksia omasta mielestäni! Wishlististä en tiedä nyt, mutta China Glazen Tart-y For the Party voisi olla aika kiva. Myös Orlyn Rococo A Go Go:a harkitsen :) Tilasin muutama päivä sitten lakan jonka oli mulle ihan must-have; Color Clubin Silver Lake! 

Oon nyt kirjoittanut tähänkin postaukseen ihan mitä vaan on tullut mieleen, jotenkin en pysty nyt keskittymään tähän touhuun. Nyt tässä viime viikolla onkin tuntunut aika vaikealta saada jotain järkevää tekstiä tänne aikaan. Yhden asian olin kuitenkin suunnitellut vielä sanovani; haluan kiittää erityisesti niitä muutamia jotka luette näitä höpinöitäni ja kommentoitte tänne, piristätte mun päivää aina paljon :)

Tänään toivottavasti pääsen vielä esittelemään yhden tekstuuri-Kikon ja lähipäivinä olisi haastepostauskin tehtävänä :)